2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ونیم سالشه.نه هیچ گونه علائمی نداره و دارو هم نداد پزشکش.فقط حس میکنم تپش قلبش خیلی بالاست

مطمئنی تترالوژی فالوته آخه اگه علائم هم نداشته باشه باید تا سن ۱سالگی عمل بشه

مطمئنی تترالوژی فالوته آخه اگه علائم هم نداشته باشه باید تا سن ۱سالگی عمل بشه

وا.بله.مگه حتما باید علائم داشته باشن.یه سوراخ vsdسوراخ asdیه رگ اضافه و تنگی شریان ریوی.

به خاطر اینکه وضعیتش خوب بود و برای اینکه وزن بیشتری بگیره پزشکش گیر نداد زود عمل کنیم.الان سه ونیم سالشه و تازه قراره عمل بشه.شش ماه پیشم آنژیو شدو وضعیتش خوب بود 

الان عمل نکردید 

از اون روز که پیام شما رو دیدم همش به فکر شما م 

دخترتون رو حتما ببرید رجایی نظر اونها با دکترهای مطب کاملا فرق می‌کنه بری میگن چرا اینهمه دیر اوردیش 

دکترای مطب کاری میکنند که شما بچه رو دیر ببرید عمل  چند مورد دیدم مشابه شما 

دعوت دوستی ام رو قبول کنید 

از اون روز که پیام شما رو دیدم همش به فکر شما م  دخترتون رو حتما ببرید رجایی نظر اونها با دکتر ...

ما اصفهانیم.بیمارستان چمران باید ببریم برای جراحی.شما بچه تون چقدر وقتشه؟عمل کردید؟مشکلش تترالوژی فالوته؟