2777
2789
عنوان

خانومی که میاد خونمو تمیز میکنه امروز...

| مشاهده متن کامل بحث + 3010 بازدید | 64 پست
اعصابت خرابه و رفتی بیرون برای تمدد اعصاب  تو نی نی سایت چه میکنی!؟!؟  جالب اینجاس که کا ...

عزیزم گوشی دستمه چه طرز صحبت کردنه نمیخوای نیا توی تاپیک یعنی چی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن که بیارم کارشناسی بررسی کنن ببینن میشه ترمیمش کرد خورد شد کلا

😂😂😂😂😂اوه مای گاد

ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻰ ﻣﺎﻧﻰ، ﻳﮏ ﺭﻭﺯ، ﻳﮏ ﻣﺎﻩ یا ﻳﮏ ﺳﺎﻝ. ﻣﻬﻢ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺳﺖ. ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻳﮏ ﺭﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ. ﮔﺎﻫﻰ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ، ﻳﮏ ﻋﻤﺮ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺟﺰ ﺩﺭﺩ، ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﺑﺮﺍﻳﺖ ندارند، ﻭ ﺗﺎ ﺗﻪ ﺭﻭﺣﺖ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺧﺮﺍﺷﻨد! ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻧﺎﺏ ﻫﺴﺘﻨﺪ! ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻯ ﻧﺎﺏ ﺗﺮﻯ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ! ﺍﻳﻦ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ، ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺯﻭﺩ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﻳﺎﺩﺷﺎﻥ و ﺣﺲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻧﺸﺎﻥ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻫﺴﺖ…
کلا دوست داره پز بده به نظرم البته دروغم نمیگه ولی معلومه از امکانات شوهرش فوق العاده ذوق زده س  ...

ادم چشم و دل سیر پز نمیده اینو بشنو از من

من ادمی میشناسم تریلیترده خانومه و بسیار زیبا 

و مدتهات ی پروفتیل تلگرام ساده داره ب اینکه کل دنیارو گشته مدتهاس همونه پروفایلش و اینستا عکسای خیلی معمولی میذاره در صورتیکه خونش هزارو خورده متره

دقیقا. احتمالا دختر نوجوونه و داره از آرزوهاش مینویسه قبلنم یه نفر دیگه بود میگفت همسرم دندونپزشکه م ...

بله پزشک بودن چیزی نیست 

لیدی مکبث هم پزشک بود اونطوری رفتار کردن باهاش طبیعیه اینجا

چ حرف نادرست و زشتی زدین!! خانم پول دیده.ای کاش ب جای پول مقداریم کتاب میدیدبن.شیوه ی درست صحبت رو ...

من باهرکس مثل خودش حرف میزنم!قرارنیست توهمه تاپیکا بیان مسخره کنن،یکی ۱۷۰۰میده مانتو،اونب ک این پولو نداره میادمسخرش میکنه و مثالای دیگ ک مشخصه...

مخاطبم هم شما نبودید!کتاب هم میخونم نیازی به توصیه سماندارم 

برنده اونه که می تونه آروم و خونسرد بجنگه🎶👊🏼
ادم چشم و دل سیر پز نمیده اینو بشنو از من من ادمی میشناسم تریلیترده خانومه و بسیار زیبا  و مد ...

دقیقاااا.وقتی چیزی رو از اول داری بهش عادت میکنی فک نمیکنی ک چیز خاصیه...مثلا هیچ کدوم از ما نمیام بگیم وای ما فرش داریم تو خونمون یا تلویزیون داریم

ولی وقتی نداریم یا تازه بهش میرسیم همه جا جارش میزنیم

هرچی اصالت بیشتر تواضع هم بیشتر 

من خویشاوند هر انسانی هستم که خنجری در آستین پنهان نمی‌کند. نه ابرو درهم می‌کشد ...نه لبخندش ترفند تجاوز به حق نان و سایه‌بان دیگران است. نه ایرانی را به غیرایرانی ترجیح می‌دهم نه ایرانی را به ایرانی. من یک لر ِ بلوچ ِ کردِ فارسم، یک فارس‌زبان ترک، یک افریقایی اروپایی استرالیایی امریکایی ِ آسیایی‌ام، یک سیاه‌پوستِ زردپوستِ سرخ‌پوستِ سفیدم که نه تنها با خودم و دیگران کمترین مشکلی ندارم بلکه بدون حضور دیگران وحشت مرگ را زیر پوستم احساس می‌کنم. من انسانی هستم میان انسان‌های دیگر بر سیارهٔ مقدس زمین، که بدون حضور دیگران معنایی ندارم. ترجیح می‌دهم شعر شیپور باشد،ن لالایی
من باهرکس مثل خودش حرف میزنم!قرارنیست توهمه تاپیکا بیان مسخره کنن،یکی ۱۷۰۰میده مانتو،اونب ک این پولو ...

آهان.باشه

من خویشاوند هر انسانی هستم که خنجری در آستین پنهان نمی‌کند. نه ابرو درهم می‌کشد ...نه لبخندش ترفند تجاوز به حق نان و سایه‌بان دیگران است. نه ایرانی را به غیرایرانی ترجیح می‌دهم نه ایرانی را به ایرانی. من یک لر ِ بلوچ ِ کردِ فارسم، یک فارس‌زبان ترک، یک افریقایی اروپایی استرالیایی امریکایی ِ آسیایی‌ام، یک سیاه‌پوستِ زردپوستِ سرخ‌پوستِ سفیدم که نه تنها با خودم و دیگران کمترین مشکلی ندارم بلکه بدون حضور دیگران وحشت مرگ را زیر پوستم احساس می‌کنم. من انسانی هستم میان انسان‌های دیگر بر سیارهٔ مقدس زمین، که بدون حضور دیگران معنایی ندارم. ترجیح می‌دهم شعر شیپور باشد،ن لالایی
دقیقاااا.وقتی چیزی رو از اول داری بهش عادت میکنی فک نمیکنی ک چیز خاصیه...مثلا هیچ کدوم از ما نمیام ب ...

افرین 

این مثل اتوبوسی ک ما سوار میشیم خارج رفتو امد داره 

تمام خاهر برادراش مهاجرت کردن 

میره میاد بعد ما میفهمیم مثلا رفته به خاهرش سر زده

مامانم پرستاره این خانوم پزشک بخششون بود خیییلییی خاکی متواضع و خوش قلب 

خونش ازیناس که با ماشین باید تو حیاطش دور بزنی 

ولی قشنگ دور همی میگیره همکاراش دعوت میکنه و خوش برخوردم هست که نگو

اعصابت خرابه و رفتی بیرون برای تمدد اعصاب  تو نی نی سایت چه میکنی!؟!؟  جالب اینجاس که کا ...

خخ زدی تو خال

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
من باهرکس مثل خودش حرف میزنم!قرارنیست توهمه تاپیکا بیان مسخره کنن،یکی ۱۷۰۰میده مانتو،اونب ک این پولو ...

والاه ما مسخرش نکردیم ما مانتوی هشت میلیونی هم دیدیم 

مثلا تن بازیگرا 

پلی همون بازیگرا میان هی بگن مانتوم انقدر تومنه انقدر خریدم.. نه چون داعما همون قیمت خرید میکنن

ای کاش انقدر نپرید به آدما خیلی زشته

تاسف برانگیزه وقتی تو یه تاپیک میگی میری آرایشگاه یسری خانومای بافرهنگ وباشخصیت میپرن بهت 

وقتی تا میفهمید یه نفر پزشکه میگید دروغه این اتهامی که شما میزنید حق الناسه الکی توهین نکنید تهمت نزنید

دوست عزیز که هرجا میری توهین میکنی ناراحتی نیا توی تاپیک نظرتو نگه دار واسه خودت 

فکر وتصور تو راجع به من اصلا تاثیری تو زندگی من نداره شایداین اخرین باری باشه که منو شما هم کلام میشیم

من تو بیوم نه از مدرکم گفتم نه کارم هرچی بوده تو تاپیکای مختلف پرسیده شده

لزوما نباید مشکل داشته باشی بیای اینجا