2777
2789
عنوان

خانومای متاهل

392 بازدید | 12 پست

سلام عشقاااا😘😘😘

چند ماه نبودم گفتم شاید دلتون برام تنگ شده😁😁

دیگه اومدم برای رفع دلتنگی💃🏻🏃🏻‍♀️🤣

راستش کمک میخواستم ازتون

من روز پنجشنبه رابطه داشتم جلوگیری طبیعی داریم....بعد شوهرم گفت فک کنم یه قطره ریخت😵😵😵منم دهنم درگیر. بود ولی روز جمعه یه دونه اورژانسی خوردم 🥴🥴🥴🥴

بعد ۷،۶ ام عید موعود ماهانمه

بعد زیر دلم یه جوری میشه و هر از گاهی تخمدان سمت چپ و راستم درد می‌کنه🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

یا زیر دلم درد می‌کنه

نکنه یه وقت قرصه اثر نکرده😵😵چون روزی ک اون اتفاق افتاد روز تخمک گذاری من بود🥴🥴🥴خاک تو سرم 

ب نظرتون طبیعیه یا شوهرمو دار بزنم🥴؟؟؟؟

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

فعلا همینطور صبر کن ببین چه خاکی به سرت رفته

اگه لازم بود دارش بزن

اون قسمت م ببر بنداز گردنش

درضمن اگه بخیر گذشت فکر یه جلوگیری درست حسابی باش

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
بQUOTE=230692987]فعلا همینطور صبر کن ببین چه خاکی به سرت رفته اگه لازم بود دارش بزن اون قسمت م ببر بنداز گردنش درض ...[/QUOTE]

باشه😭😭

🤣🤣🤣🤣اگه اینطور باشه زودتر باید عروسی کنم🥴🥴

نه می‌ذاره من قرص بخورم ن خودش ک میندازه😭😭مامانم من و می‌کشه اکه چیزی باشه

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بQUOTE=230692987]فعلا همینطور صبر کن ببین چه خاکی به سرت رفته اگه لازم بود دارش بزن اون قسمت م ببر ب ...

انشالله بخیر گذشته از سرت

من الان دومی رو باردارم یه کم شل گرفتم نفهمیدم کی باردار شدم

روزهای تخمکگذاری جلوگیری داشتم

یه بسته کاندوم بگیر بگو باید استفاده کنی

دو سه روز مونده به پریودت رابطه ی بدون کاندوم داشته باش

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
انشالله بخیر گذشته از سرت من الان دومی رو باردارم یه کم شل گرفتم نفهمیدم کی باردار شدم روزهای تخمک ...

انشالله.....میگه حال نمی‌ده 🤕قبلا سه تا دونه خرید هر سه تا همون شب پاره شد دیگه هم استفاده نکرد😭

انشالله بتونم تا قبل عروسی راضیش کنم نزدیکی کامل نداشته باشیم

چون میخوای پریود بشی  بعد خوردن قرص جلوگیری سه الی چهارروز بعدش پریود میشی  دردش هم بخاط ...

الان ۱۰ روزه قرص و خوردم اینطوریم 😭فقط کاش امشب پری نشم😭😱

همش میترسم قرصه اثر نکرده باشه😭

الان ۱۰ روزه قرص و خوردم اینطوریم 😭فقط کاش امشب پری نشم😭😱 همش میترسم قرصه اثر نکرده باشه😭

من تجربه خوردن اورژانسی و دارم 

وقتی خوردم سه چهارروز بعدش پریود کامل شدم یک هفته هم پریود بودم 

تازه وقتی قرص خورده بودم همش دو سه روز بود پاک شده بودم ینی موعد پریودم نبود

الان ۱۰ روزه قرص و خوردم اینطوریم 😭فقط کاش امشب پری نشم😭😱 همش میترسم قرصه اثر نکرده باشه😭

بازم نگران نباش بدن هرکسی متفاوته 

ان شالله هرچی خیره پیش بیاد 

خیلی احتمالش کمه با یک قطره کسی باردار بشه اونم یبار اونم اینک قرص اورژانسی خورده باشی یک در ده هزاره احتمالش

من تجربه خوردن اورژانسی و دارم  وقتی خوردم سه چهارروز بعدش پریود کامل شدم یک هفته هم پریود بود ...

پس من چرا پری نشدم....حتی سینه هاموگم سفت نشده فقط درد می‌کنه🥴🥴انشالله هیچی نیس

بازم نگران نباش بدن هرکسی متفاوته  ان شالله هرچی خیره پیش بیاد  خیلی احتمالش کمه با یک ق ...

مرسی ک کمک کردی😘😘😘

انشالله ک هیچی نیس😱😱😱😱😱😱😱😱😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭