2777
2789
عنوان

استرس برای اینکه مامان شدم یا نه

400 بازدید | 42 پست

تواقدام بارداریم 

دوروز دیگه موعدمه

نمیدونم این ماه باردار شدم یا نه

برام دعا کنید  مامان شده باشم 

دلم‌میخواد بی بی چک‌بزنم 

ولی از اینکه منفی باشه میترسم

انشاالله ♥

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8336554/واقعا-راست-میگه-بیاید-خودتون-امتحان-کنید?postId=230685260

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا که مامان شده باشی عزیزم، عیدیتو از امام زمان گرفتی😍😍😍

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

خدایا ازین عیدیام به دختر عمم بده😕❤

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
ایشالا که میشی ،عزیزم بنظرم نزن بذار از موعدت ۷ روزم بگذره ،استرسم سمه واست ،خودتو مشغول کن که یادت ...

وااااای اصلا نمیتونم تمام فکر و ذکرم همینه

بازور تا الان طاقت اوردم وگرنه تا الان بی بی زده بودم

یکشنبه موعدمه 

یعنی بازم نزنم ؟

منم مثل شما ۳ روز دیگه موعودمه ولی حسم میگه باردار نیستم☹

حسم نمیگه باردارم نمیدونم والا چی بگم

موندم همش میرم سمت بی بی چک

برمیگردم همش میگم‌اگه منفی باشه 

یه دل میگه برو بزن

یه دل میگه نه

من ادم صبوری نیستم

میخوام این ماه مامان شده باشم