2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید؟😭💔

277 بازدید | 30 پست

من درسام عالی بود نه که به خاطر مجازی و حضوری اینا...کلا در دو حالت میخوندم ولی امسال بابام شهریور فوت شد ترم اول معدلم شد ۱۸.۳ صدم کلا نامید شدم از زندگی😭😭عاشق رشته تجربی ام ترم اول هم اصلا حالم خوب نبود نمیتونستم درس بخونم همش میرفتم تو فکر گذشته ک بابام بود الان موقع درس خوندن همش فکرم میره سمت بابام😔ریاضیم ترم اول شد ۱۵💔ولی خداروشکر چند روز پیش امتحان ریاضی داشتم از اول کتاب تا جایی ک درس داره ۱۸ گرفتم درس ریاضیم و اینا دارن بهتر میشن مثل قبل

درسای حفظی هم دارم یک هفته ای میشه هروز میخونم تا ترم دوم معدلم زیر ۱۹ نشه بتونم برم تجربی😔😔عاشق تجربی ام واقعا میترسم نتونم برم😔به نظرتون چیکار کنم؟تا ترم دوم میرسم کل کتاب هارو حفظ کنم؟

(پایه هشتمم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من رفتم تجربی آنچنان سر معدل سخت نمیگیرن عزیزم نگران نباش اولا معدل هشتم که مهم نیس😶معدل نهم م ...

پس‌چرا انقدر داخل نی نی سایت حرفی از معدل میشه همه میگن ۱۹.۵ بودیم نتونستیم بریم تجربی...آدم استرس میگیره😐🤦‍♀️

بزرگترین آرزو پدرمم این بود دکتر بشم میترسم نتونم بهش برسم😔😔

تو میتونی حتماً خداهم کمکت میکنه اگه هدفت برا رضای خدا باشه .خوشبحالت میتونی آیندتو بسازی و موفق بشی دیگه چی از این بهتر گاهی به نیت پدرت به مریضا کمک کنی 😘😘😘😘🥰🥰🥰