2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هم خوبه هم بده

219 بازدید | 8 پست

مادرشوهر من خیلی به روزه.مربی باشگاهه و زن خوبیم هست و خدایی دوسس دارم.هرچی پول درمیاره میده لباس برای خودش.به لباسای منم گیر میده.میره برای منم لباس میخره.من پولامو میدم طلا و بیشتر دنبال درس و دکترا گرفتن و این چیزام.هی میگه اونو بخر اینو بخر.امروز رفتیم خونشون گفتم من یه پافر لازم دارم برای عید تو شمال بپوشم شوهرم گفت پول نداریما اونم پافرشو‌زورکی داد به من.خیلی خجالت کشیدم و بعدش با شوهرمم دعوام شد اخه بابام مرد ثروتمندیه و برام بده اون لباساشو بده به من!از اونورم ازاینکه مادرشوهرم به لباسام گیر میده کلافه شدم!شوهرم میگه بیا یه هفته تو عید بریم شمال ویلای مامانم واقعا حوصله ندارم روم نمیشه بگم بابا اخه ننه تو دایم با لباسای من کار داره و کلا نریم پیش مامانت چون مامانش خیلی مخبت میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای من بودی چیکار میکردی

مادرشوهرم نه مربیه نه سواد و منطق داره به شدت خم ضد عروس هس از اون لحاظ که معتقده عروسا بد و گناهکارن مادرشوهرا خوبن

ینی همیشه طلبکاره و توقعات ماورایی دازه

بیای ببینی تو مسافرتا چی میکشم از دستش 

اونوقت میری دور مادرشوهرت میگردی کاش مسئله فقط گیر لباس بود

.
جای من بودی چیکار میکردی مادرشوهرم نه مربیه نه سواد و منطق داره به شدت خم ضد عروس هس از اون لحاظ که ...

بابا دایم با لباسای من کار داره شوهر خرمم میگه ما پول نداریم نمیذاره لباس بگیرم

خوشبحالت انوقت مال من زنگ زده به پسرش میگه چرا انقد میخوابین از خداشم باشه بغل پسرش گرمو نرمه انقدر ...

بابا اخه مادرشوهرم گیر میده لباس بگیر

شوهرم گیر میده ما پول نداریم