2777
2789
عنوان

بنظرتون من مقصر بودم یا...

375 بازدید | 18 پست

من  روی همسرم خیلی حساسم و این حسمون نسبت به هم متقابله .

به من گفت که اینستا نصب نکن منم گفتم شما که نصب کردی لطف کن خانم فالو نکن .

تا اینکه دیروز گفت که نوه عموشو فالو کرده . بهم دو تا دروغ گفت سر همین نوه عموش

( سنش وخیلی بیشتر از چیزی که هست به من گفت و اینکه قرار بود بلاکش کنه ولی ....)

به من گفت که بلاکش کرده و اسکرین شاتش رو هم برای من فرستاد .

من با پیج خواهرم دیدم که دروغ گفته یعنی بلاکش کرده و شات داده بعد دوباره از بلاک درش آورده .

من از اینکه منو انقد احمق فرض کرده واقعا ناراحت شدم .

باهاش دعوام شد گفت که تو به من تهمت زدی منم برای تلافی خیانت میکنم بهت و واقعا هم کرد شماره داده بود نمی‌دونم به کی .🥺🥺🥺.

بعدم از همه جا بلاکم کرد و گفت که به خانوادم میگم حوری مرده (یعنی من ).

من عقدم .

بنظرتون من مقصر بودم ؟؟؟؟؟.

جای من بودین چکار میکردین؟؟🥺🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب همین راحتی خیانت کرد؟؟؟؟  این گل پسر خاله چند سالشه کوچولو؟؟؟؟؟  

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

به نظرم انقدر به هم گیر ندید،خب زشته فامیلی که مزاحم نیستو ادم بلاک کنه چرا انقدر میرید رو مخ هم زندگی رو زهر همدیگه میکنید

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

زشته بابا رفتارت ،حالا فالو کنه چی میشه؟؟؟یا من که پسرخاله و پسردایی و فامیل هارو فالو دارم،شوهرم باید بگه چرا فالو کردی؟؟؟؟حساس نباش

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾