2777
2789
عنوان

بچه ها نزدیک عیده خیلی دلم گرفته

155 بازدید | 11 پست

دلم میخواست انقد پولدار بودم که به تک تک نیازمندا کمک میکردم دلشون شب عیدی شاد میکردم

ای خدا تو رو به حق پنج تن قسمت میدم هیچ پدری رو جلو زن و بچش شرمنده نکن از ته دلم ازت میخوام ای خدا

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دلم گرفته بود اونم زیاااااد

اما با کارای کوچیک سعی کردم حالمو بهتر کنم

انشاالله هیچ کس حالش بد نباشه دم عیدی😔

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

منم دلم گرفته بود اونم زیاااااد اما با کارای کوچیک سعی کردم حالمو بهتر کنم انشاالله هیچ کس حالش بد ...

انشاله عزیز م انشالله

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

ای کاش این دلرحمی مارو کسای دیگه داشتن 😔 اوناییکه وظیفشونه اما ب پ.....مشونم نیست

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

منم امروز دلم خیلی گرفته‌.. چقد چشم انتظار این وامه بودم بتونم برا دخترم تولد بگیرم😔 خدایا پس کی میخای ی بار دلمون رو خوش کنی

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
ای کاش این دلرحمی مارو کسای دیگه داشتن 😔 اوناییکه وظیفشونه اما ب پ.....مشونم نیست

دقیییقا

ولی بازم هم خدایی اون بالا هست

نیازی به بقیه نیست

منم امروز دلم خیلی گرفته‌.. چقد چشم انتظار این وامه بودم بتونم برا دخترم تولد بگیرم😔 خدایا پس کی می ...

الهی بگردم عزیزم خدا بزرگه یهو یه وقتی که فکرشم نمیکنی کارت جور میشه غصه نخور 

دقیییقا ولی بازم هم خدایی اون بالا هست نیازی به بقیه نیست

انشالله خدا کمکشون کنه هیچ کس نیازمند نباشه🙏🏻

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
الهی بگردم عزیزم خدا بزرگه یهو یه وقتی که فکرشم نمیکنی کارت جور میشه غصه نخور 

دیگه بعید میدونم..‌ مهم نیس‌‌.‌‌‌.. وقتی خدا نمیخاد بشه ب زور نمیشه...

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣