2777
2789
عنوان

وای یه لحظه بیاین

364 بازدید | 48 پست

راهی برای درمان کم خونی نیست یعنی؟؟؟ 

هر کاری میکنم بازم درمان نمیشه 

اونروز رفتم آزمایش خون بدم وقتی کشیدن سرنگ خون کم اومددددد 

خیلی ببخشید وقت قاعدگی رنگ پوستم میشه زرد زرد یه تیکه رنگ خون تو صورتم نیست 

میترسم بعدا مشکلات خیلی بزرگتری برام به وجود بیاد 😕🚶‍♀️

اگه راه حلی بلدید لطفا از گفتنش دریغ نکنید خیلی کمکم میکنین ممنونم ازتون

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅

نگران نباش منم کم خونی دارم همیشه قرص اهن میخورم هرسه ماه میرم دکتر سرطان و خون. ولی بازم کم خونیم تغییر نکرد

موقع بارداری هم قرص میخوری نگران نباش مشکلی نیست طبیعیه برای خانمها

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم منم عین شما بودم کم خونی شدید دکتر گفت خوب نیس قلبت بزرگ میشه . بعد هر قرصی بهم داد نگرفت خودم رفتم داروخونه گفتم قرص ایرانی کوچیکا برید داد الان بهتر شدم . سعی کن گوشت زیاد بخوری یا عصاره گوشت بعدم چیزایی ک اهن دارن زیاد بخور

شاید ذخیره آهنت کمه 

فگر میکنم! شما راه حلی براش ندارید؟؟؟ هر یک روز درمیون شام عدسی داریم دیگه کمپرس آهنه ولی 🤦‍♀️🤷‍♀️

فگر میکنم! شما راه حلی براش ندارید؟؟؟ هر یک روز درمیون شام عدسی داریم دیگه کمپرس آهنه ولی 🤦‍♀️🤷‍♀️

اگه ذخیره اهنت کم باشه قرص آهن و چیزای اهن دار بخوری آهنش ذخیره نمیشه

اگه ذخیره اهنت کم باشه قرص آهن و چیزای اهن دار بخوری آهنش ذخیره نمیشه

ذخیره نمیشه؟ کشتم خودمو 😐😂

خواهری شرمنده هامزاحمت شدم تو اون تاپیک سوال کردم جواب ندادی میشه اینجا جواب بدین ...اینکه خواهرم ازدواج میکنه یانه؟مادر همون خواهرزادمو میگم

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
خواهری شرمنده هامزاحمت شدم تو اون تاپیک سوال کردم جواب ندادی میشه اینجا جواب بدین ...اینکه خواهرم از ...

شرمندت شدم عزیزم ببخشید منو❤ الان جوابتون رو دادم تو تایپیک قبلی . دیشب یکم سرم شلوغ شد نتونستم زیاد تو سایت باشم 😘

شرمندت شدم عزیزم ببخشید منو❤ الان جوابتون رو دادم تو تایپیک قبلی . دیشب یکم سرم شلوغ شد نتونستم زیاد ...

دشمنت شرمنده خواهری....خدا ازتون راضی باشه ...عب نداره.گلم😘😘😘😘❤💚💚

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
دشمنت شرمنده خواهری....خدا ازتون راضی باشه ...عب نداره.گلم😘😘😘😘❤💚💚

مرسی ازت 😘😘😘❤