2777
2789
عنوان

وای یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چ زمانی ازدواج میکنم باچجورادمی

شمااااا تا سال بعد شهریور ماه با غریبه که تو سرکار یا تو جمعیت خیلی زیاد آشنا میشید ❤😘

ایشون شوخ طبع و ساده دل هستند وضع مالی‌شان خیلی خوبه شغلشون وکالته 

منن سنه سلام😃بله تعبیرخوابم بلدم😁بله همون حس ششمی هم من بودم😅

نسیم جانم من برا ازدواج خواهرزادت دعامیکنم توی حرم‌امام رضا اما توروخدا میشه شماهم بهم بگی حست میگه ازدواجم با پیامه یا با نوید پسر سهیلاخانم؟؟؟؟

باکدوم خوشبختترم؟؟؟ کدوم بهترن؟؟؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
نسیم جانم من برا ازدواج خواهرزادت دعامیکنم توی حرم‌امام رضا اما توروخدا میشه شماهم بهم بگی حست میگه ...

قربونت برم عزیزمممم اسمش مریمه اسم مامانش لیلا😘😘😘❤❤❤❤

ازدواجتون با آقا نویده و اتفاقا باهاشون خوشبخت هم میشید ❤😍

قربونت برم عزیزمممم اسمش مریمه اسم مامانش لیلا😘😘😘❤❤❤❤ ازدواجتون با آقا نویده و اتفاقا باهاشون خو ...

فدای تو عزیزدلم♥️♥️

باتمام وجود از امام رضا میخام ی مورد عالی برای مریم جان قسمت کنن بزودی زود و یک عمر خوشبخت بشه الهی💕💕

جدی بانویده؟؟؟ نسیم جانم کِی نامزد میشیم؟؟؟

بنظرتون نوید چه جور ادمیه؟؟ خیلی استرس دارم😢

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
شمااااا تا سال بعد شهریور ماه با غریبه که تو سرکار یا تو جمعیت خیلی زیاد آشنا میشید ❤😘 ایشون شوخ ط ...

عزیزم من ۴ ماه دیگه از این خونه‌ام میرم جای دیگه یا نه؟؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل ♥️سامیار و رستا نفسای زندگیم😘
شمااااا تا سال بعد شهریور ماه با غریبه که تو سرکار یا تو جمعیت خیلی زیاد آشنا میشید ❤😘 ایشون شوخ ط ...

میشه بگی من کی ازدواج میکنم غریبس یاآشنا شغلش چیه؟؟؟

رویای شماتاریخ انقضاندارد،نفس عمیقی بکشیدودوباره شروع کنید💕
فدای تو عزیزدلم♥️♥️ باتمام وجود از امام رضا میخام ی مورد عالی برای مریم جان قسمت کنن بزودی زود و یک ...

قربونت برم مهربونم😘❤

شما بعد محرم و صفر نامزد میشید . خیلی آقای خوب و با شخصیتیه سر به زیر و مهربونه . اولویتش خانوادشه مثلا بعد ازدواج خانومش و خانوادش.  دست و دلبازی و اهل حلال و حرومه ❤

به شماهم علاقمنده ❤

خوشبخت بشید قشنگم😘

میشه بگی من کی ازدواج میکنم غریبس یاآشنا شغلش چیه؟؟؟

حالا ک شما عشق همه ای باید بگم ک شما ۳ سال دیگه با غریبه ازدواج میکنید شغلشون ممکنه تو دستگاه قضا باشه شایدم پرستار

ماست رو باشیره انگور قاطی کن بخور چند تا بادوم زمینی هم بنداز توش

دستت درد نکنه عزیزم حتما امتحان میکنم