2777
2789
از همه چی بدش میاد سوپ دیگه بیشتر بازهمین مواد سوپ چی درست کنم بتونه بهوره؟ توروخدا جوابم بدین اعصابم خورده حالم بده دلم میخواد زار بزنم هیچی دوست ندازه به زور باید بدمش
دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهیچه وآبگوشت رو میتونی نونو توش تلیت کنی .گوشتشم خوب با گوشتکوب بزن قاطی کن بده.ولی زیاد خودتو اذیت نکن اکثر بچه ها این مشکلو دارن وزن هم کم میکنن.
خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.
مطمینی سوپ دوست نداره؟ شاید باید خیلی گرسنه باشه که بدی. من بلافاصله از خواب که بلند میشه بهش میدم چون.مطمینم گرسنه اس. پسر منم خیلی با قاشوق خوردن رو دوست نداره اینقدر ادا و شکلک در میارم تا یه قاشق بخوره
گاهی که خیلی بدقلقی میکنه یک کم سوپو رقیق میکنم با لیوان میدم بهش. خیلی اینجوری دوست داره.

البته کلا پسر من با قاشق مشکل داره نه با طعم غذا. چیزای ه رو خوب میخور؟ فرنی و اینا؟
سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه