2777
2789
عنوان

پی ام اس

905 بازدید | 10 پست

از حدود ۱۰ روز قبل پریود پی ام اس منو میگیره. روحیه ام داغون میشه امید به زندگی رو از دست میدم و توی این روزا واقعاً حس میکنم عمرم داره تلف میشه چون هیچی حس نمی‌کنم. چیزی که بیشتر از همه اذیتم می کنه همینه که قادر به انجام هیچ کاری نیستم بعد وقتی پریود میشم از روز دوم اینا خوب میشم و کم کم انرژی بهم برمیگرده تا دوباره یه هفته ۱۰ روز مونده به پریود بعدیم . خیلی بدم میاد از این حالت های قبل پریود خیلی زیااااد

یاد بگیر به آدم ها از رو به رو نگاه کنی. نه از بالا و نه از پایین.
Me too😊

خیلی سختمه خیلی. امشب تازه بعد از ۱۰ روز بی حالی و بی حسی پریود شدم. توی این چند روز نه می‌تونستم درس بخونم نه مرتب کنم جایی رو نه از ارتباطاتم لذت ببرم. قشنگ حس میکردم عمرم داره تلف میشه بس که بی حوصله و بی حال بودم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سختمه خیلی. امشب تازه بعد از ۱۰ روز بی حالی و بی حسی پریود شدم. توی این چند روز نه می‌تونستم در ...

دقیقااااااا منم عین این ۱۰ روز دو از جون اخلاق مثثثثثث سگ

هر شب با یکی دعوا 

دل درد سینه درد زانو درد لگن درد کمر درد سر درد

تمرکز ندارم 

درس تو مخم نمیره

حال هیچییییییو ندارم

اتاق ترکیده 

غذا یا نمیخورم یا انقد میخورم بترکم

دقیقااااااا منم عین این ۱۰ روز دو از جون اخلاق مثثثثثث سگ هر شب با یکی دعوا  دل درد سینه درد ...

انگار داری منو توصیف می‌کنی. هیچوقت اندازه این سری حالم بد نشده بود می‌خوام حتما یه چاره ای بیندیشم واسه پی ام اس های بعدیم چون اینجوری که حساب میکنم یک سوم هر ماه این حال به سر می‌برم.

انگار داری منو توصیف می‌کنی. هیچوقت اندازه این سری حالم بد نشده بود می‌خوام حتما یه چاره ای بیندیشم ...

هه 

یک سوم کللللللللل عمرمون به فناعه 

با حساب اینه بجز این ۱۰ روز کل زندگیمون شادی و خوشی باشه و هیچ درگیری ای نداشته اشیم و مریض نشیم و بحثمون نشه و ......

راه حلی پیدا کردی خداوکیلی ب منم بگو

هه  یک سوم کللللللللل عمرمون به فناعه  با حساب اینه بجز این ۱۰ روز کل زندگیمون شادی و خو ...

اره والا یک سوم کل عمرمون... چیزی پیدا کردم می‌ذارم همینجا عزیزم. دیگه خسته ام از این حالت روی کل زندگیم تأثیر گذاشته.

منم همینطورم.از وقتی زایمان کردم شدتش هم بیشتر شده واقعا دیگه به مرز جنون میرسم...

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
منم همینطورم.از وقتی زایمان کردم شدتش هم بیشتر شده واقعا دیگه به مرز جنون میرسم...

درک میکنم. خیلی سخته. یکی از دوستام دکتر براش فلوکستین تجویز کرده بود

سلام منم مثل شما هستم البته قبلا اینطوری نبودم اصلا نمیفهمیدم کی پریود میشم کی تموم میشه تا اینکه سرخود شروع کردم قرص سیپروترون و اسپیرونولاکتون خوردم بعد ده روز یه روز ظهر مثل دیوانه ها شدم منو بردن بیمارستان با حال بد روحی ۶ ماه اینجوری گذشت و هر دکتری گفت قرص اعصاب بخور گفتم نمیخورم چون من حالم خوب بود روزی یکساعت میرقصیدم چرا باید یه دفعه اینجوری میشدم ؟! خلاصه تن دادم به قرص فلوکستین و الپرازولام یکسال خوردم و بعد کم کم قطعش کردم یکم اوایل سختم بود ولی ترکش کردم تمام ازمایشهامم سالم بودم حتی هورمونی ، ولی بعد فهمیدم مشکل از عدم تعادل هورمون استروژن و تستوسترونه الان با قرص ویتاگنوس و متفورمین همه چی آروم و خوب شده .