2777
2789

خیلی تکون میخوره از سر شب دوبار کلاهشو در اورده میترسم بخوابم تا صب دست بزنه بخیه هاش باز شه😵‍💫

لطفا هرکی این متن رو دید برای حاجتم دعا کنه 🙏🏻انرژی مثبتتون خیلی تاثیر داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 
سر پسرم شکسته امروز بخیه خورده

اوه

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

سخته ولی یکم دیگه بیدار باش  فردا بسپرش به باباش کل روز بخواب

باباش خودشم بیداره دوتایی تو گوشیامونیم

از یه طرفی میخوام بخوابم از یه طرفی میگم دستش بخوره کلاهشو برداره دوباره خدای نکرده عفونت میکنه 

ای جان نگرانش نباش بخیه ها باز نمیشه پانسمان داره

اخه کلاهه رو داره میکشه تو خواب انگار خوششش نمیاد  

کلاهه در بیاد پانسمانش هم میوفته