2777
2789

اگه خدانکرده همسری بددهن یا اخلاق بد  یا مادر شوهر و اقوام آزار رسونن یا کم پول و مستاجری امشب الان وقتشه همین الان وضو بگیریم دعا کنیم همه اصلاح بشن و مستاجرها صاحب خانه  الهی آمین یادتون نره اموات رو شب جمعه آخر ساله همه اموات نیازمند دعای تک تک ما هستند 

انشاءالله همگی حاجت روا بشید 

در راس حاجات تعجیل در فرج و سلامتی امام زمان (عج)

برای منم دعا کنید   

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی خدا ب همه مستأجران خونه بده ب منم هرچی زودتر بده و از مستأجری خلاص بشم 🥺 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

اللهم عجل لولیک الفرج..میشه واسه رسیدن ب حاجت دل منم دعا کنین با خوندن ی صلوات؟؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚