2777
2789
عنوان

میخوام مار بخرمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 2754 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مار آبی نه اونقدرام گرون نیست اینجا که فکر کنم از ۵۰ تا ۱۰۰ باشه

مار آبی یعنی چی ؟ یعنی رنگش آبی هست یا  تو آب زندگی می‌کنه ؟ 

من شنیدم مهران مدیری و آدم های پولدار باکلاس مار حیوان خونگیشونه  اونم مارهای خفن گرون قیمت 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
عاشق ماری؟؟؟؟؟ خدایی؟؟ من درحد مرگ از مار میترسم شایدم بیشتر ینی قیافش ک میاد جلو چشمم سکته ناقصو می ...

کلا از حیوون نمی‌ترسم همشونو دوس دارم ولی حیوون های خطرناکو بیشتر نمیدونم چرا شاید چون بهم حس انگیزه میده

کلا از حیوون نمی‌ترسم همشونو دوس دارم ولی حیوون های خطرناکو بیشتر نمیدونم چرا شاید چون بهم حس انگیزه ...

دقیقا حیوونای خطرناکو منم خیلی دوس دارم ولی خیلیم میترسم 

همدیگه رو نقولید دوست باشید باهم 🦄🌸                        ولی حالا که رفته چرا پا پس کشیدی این همه گل تو دنیا فقط تو یکی چیدی؟امروز رو بیخیال شو فردا یه روزه دیگست چشماتو باز کن اینجا ببین که عاشقی هست 🥰یه روزی به مامانم گفتم چرا بقیه فلان مدل زندگی میکنن و هزارتا غلط میکنن هیچیشون نمیشه ولی من نمیتونم اونجوری باشم؟؟تا میام یه غلطی کنم خدا میزنه پس کلم .مامانم گفت خدا چونکه دست تورو گرفته .گفتم نخواستم بابا دستمو ول کنه منم مثل اونا عشق و حال کنم ... و خدا دستمو ول کرد...زندگیم تقریبا شد مثل اونا ولی بد افتادم تو هچل ...دست و پا میزدم و زجه میزدم که خدایا دستمو بگیر ....و یهو یادم افتاد ک خودم بودم که به خدا قبلا گفتم دستمو ول کن نخواستم ... و دیدم که چقدر وحشتناکه دنیا بیرون از آغوش خدا...و انقدر التماس کردم که خدا دوباره دستمو گرفت و برگشتم به آغوشش...همه چی کامل حل نشده هنوز ولی من امیدوارم🤍
برو بازار پرندگان خلیج دارن ولی قایمکی میفروشن البته اگه تهرانی 

هستم ولی محله خودمون همینا که ماهی قرمز میارن آورده بودن شانس من یکی امروز بود که فروخته شده بود از قبل....گفت میاره فردا اگه عمل کنه بهش