2777
2789
عنوان

جذب خواسته ها✨

2316 بازدید | 9 پست

سلاممم به دوستان گلم.

بیاید تک تک چیزهایی که از طریق قذنون جذب و کائنات دریافت کردید و نام ببرید تا باعث امید و انگیزه تو بقیه نی نی سایتای ناامید بشه😁✌🏻.

ازخودم شروع میکنم.

۱_ قوی شدن و انرژی مثبتی شدن.

۲_شکست سرطان.

۳_دریافت عشق و حس خوب تو رابطه احساسیم(که خب خیلی زیاده به طور کلی براتون مثالش زدم)

۴_جذب پول.

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای اونقدر زیادن ک نمیدونم کدومو بگم

اما بنظدم مهمترینش بالا رفتن اعتماد بنفس، بالارفتن عزت نفس و پیدا کردن ارامش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
آفرین به شما بنظرم شما باید بهمون بگی چجوری انجامش دادی 

ببین دوستم خب داستان قانون جذب خیلی مفصله و شیوه ها و روش های مختلفی داره.

اما اگر بخوام به طور کلی و جامع بهت توضیح بدم که دستت بیاد که باید چیکار کنی اینجوری برات شروع میکنم.

ببین انسان از دوتا ذهن ساخته شده:۱_ذهن خوداگاه۲_ذهن ناخوداگاه.

ذهن ناخوداگاه عین یه بچه کوچیک میمونه هرچیو به خوردش بدی همونو باور میکنه،پس میای گولش میزنی حتی اگرشاد نیستی هی میگی من شادم یا من بهترینم من زیباترینم من ثروت زیادی دارم (کلا هرخواسته ای که داریو جوری بیان کن که انگار الان بدستش اوردی) ولی باید حست واقعی باشه ،برفرض مثال تو فلان ماشینو میخوای با فلان رنگ میای جوری تصورش میکنی که انگار الان بدستش اوردی و بسیار خوشحالی از داشتنش.اگر خواستتو به زبان حال بنویسی تو یه دفتری که کلا مختص خاسته هاته زودتر جذب میشه.کلا نوشتن انرژی فراوونی داره😍✨.

بعد هرروز که چشماتو وا میکنی و هرشب که چشماتو میبندی خدارو واسه تک تک نعمت هایی که بهت داده شکر کن.بعد ببین چطور اون نعمت ها تو زندگیت سرشار میشه😍😍😍😍

وای اونقدر زیادن ک نمیدونم کدومو بگم اما بنظدم مهمترینش بالا رفتن اعتماد بنفس، بالارفتن عزت نفس و پ ...

به به چه عالی،افرین باهمین فرمون ادامه بده🚗

قبولی تو قرعه کشی ایران خودرو ولی چیز بزرگتری خیلی وقته میخوام نمیدونم چرا نمیشه دعا کنید هرخواسته و ...

به به خیلی عالیه،ببین صبر داشته باش عجله نکن،عجله زمان رسیدن به خواستتو به تعویق میندازه.تو فقط مطمئن باش که بدستش میاری زمانش دیگه مهم نیست.تو بحث زمان اصلا نباید دخالت کرد 🤭

ببین دوستم خب داستان قانون جذب خیلی مفصله و شیوه ها و روش های مختلفی داره. اما اگر بخوام به طور کلی ...

چه خوب توضیح دادی من مشکلم دقیقا همین باورست، سعی میکنم جذذب کنم ولی هممش یه چی تو ذهنم میگه نه بابا تو کجا اون خواستت کجا یا مثلاً ذهنم میگه چجوری قراره بشه واسه همین بیخیالش میشم

چه خوب توضیح دادی من مشکلم دقیقا همین باورست، سعی میکنم جذذب کنم ولی هممش یه چی تو ذهنم میگه نه بابا ...

نه نه اشتباهت همین جاست که نمیزاره به خواستت برسی.منم اینطوری بودم ولی الان میدونی به خودم چی میگم؟؟؟ .

میگم من لایق بهترین هام✌🏻

من لایق جذب تک تک خواسته هام هستن✌🏻

هروقت افکار منفی اومد تو ذهنت چهارتا کلمه جادویی مدام تکرار کن:

تکرار کن بامن.

خدایا متاسفم.

من روببخش.

دوستت دارم.

سپاسگذارم.

این چهارکلمه بسیار قوی ان و وجودتو پاکسازی میکنن.

من همین الان که دارم برات تایپ میکنم دارم تکرارش میکنم😉