2777
2789
عنوان

امروز رفتم خرید عید کنم خبرم 🥲

1633 بازدید | 29 پست

شوهرم جلوی دیگران بهم بی احترامی کرد جلوی مغازه کتونی فروشی هی گفت چرا اینطوری هستی قشنگ نگاه نمیکنی هی میگفت انتخاب کن دیگه خیلی بهم فشار میاره 

منم ناراحت شدم رفتم سمت ماشین یهو از پشت لباسمو گرفت کشید همه نگام میکردن 😢اب شدم از خجالت 

میدونم خب مردا حوصله خرید ندارن ولی انتظار بی احترامی نداشتم سر خرید خودش خیلی وسواس بخرج دادم خیلی کنارش بودم ولی اون نبود

گفتم منو برگردون خونه تنها میرم خرید 

باز خودم تنهایی رفتم از حرصم چهارتا اشغال خریدم اومدم پرت کردم یه گوشه رفتم خوابیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همسرت پایه خرید نیست خودت برو بگرد انتخاب کن باهم برید بگیرید 

یا با مامان و خواهرت برو

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

مام امروز رفتیم کتونی بخره سر پول بحث کردیم بعد پشت سرش میرفتم بهش محل نمیدادم یهو از یقه لباسم کشید گفت راه میای یا نه😑😑😑😑😑😑😑منم مثل ت آب شدم ازمنم بلندتره قشنگ رو هوا معلق بودم