2777
2789
عنوان

میتونه خیانت باش

257 بازدید | 35 پست

دخترا امشب گوشی شوهرم دستم بود بدش من ک قبلا وات و اینستاشو چک میکردم امشب ی هو رفتم رو فیس بوکش دیدم ب ی دخر سلام داده از پرسیدم گف نمیدونم کیه و کی بش اس دادع گفتم تو سلام دادی گف ن بقران 

بدش اون هواموداره ها 

ولی امشب ی جور دیگ رفتار میکرد جوری ک تو فکر نرم و کلا کنارم بود گوشی دستش نمیگرف

مشکوکه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن مال چن ماه پیش بود بدشم چرا شوهرم باید بش پیامبده

زیاد سوال جوابش نکن و گیر بهش نده اما خیلییییی حواستو جمعش کن و خیلی نامحسوس زیر نظر داشته باش کاراشو اما ضایع بازی درنیاری که عادی بشه براش

زیاد سوال جوابش نکن و گیر بهش نده اما خیلییییی حواستو جمعش کن و خیلی نامحسوس زیر نظر داشته باش کاراش ...

نمیدونم چیکا کنم اگ قبلا هم باش چت کرده باش و فقط ی سلام ازش مونده یادش رفته پاک کنه چی من همیشه فوبیای خیانتو دارم همیشه میگم‌میدونم سرمنم میاد 

نمیدونم چیکا کنم اگ قبلا هم باش چت کرده باش و فقط ی سلام ازش مونده یادش رفته پاک کنه چی من همیشه فوب ...

نگران نباش 

اصلا نترس از این چیزا اگر ادمی اهل زندگی نباشه و خیانت بخواد بکنه بزار همین اول کار تا جوونی و عمرت بیخودی با یه خائن تلف نشده تمام بشه بره 

اما یبار خیلی اروم بشین بهش بگو من از پیامی که داده بودی یکم ناراحت شدم و دلگیر 

نگران نباش  اصلا نترس از این چیزا اگر ادمی اهل زندگی نباشه و خیانت بخواد بکنه بزار همین اول کا ...

خب عزیزم اگ بگم دلگیر شدم ک اگ اون خیانت میکنه برای بار دوم با هواس جمع تر این کارو میکنه 

من عقدم میخام بدونم اگ خیانت میکنه همین الان بکوبم تو دهنش 

اگر عقدی که دست نگه دار و فعلا عروسی نگیر خوبه خوب بشناسش 

اوففف خودش میگ تاحالا حتی ب دوس دخترامم خیانت نکردم 

من موندم تو‌کارش خودشم ب شدت غیرتیه