2777
2789
میشه بگی از کجا میگی؟  مرسی عزیزم😘❤️

از رو چونه و جمجمه

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان تی بهم گفت دختر اما دکترش اصلا خوب نبود بنظرت پسره؟ خیلی دوس دارم زودتر بفهمم چیه 

بنظر من که پسره ولی بازم تا آنومالی‌ صبر کن همه چیز نسبیه‌ 

من چند بار تو نی نی سایت گفتم و همونطورم شد شما هم خبر بدین ببینم جنسیت چیه ♡ به هر حال هر چی هست دعا می‌کنم سالم باشه 

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^
مرسی عزیزم  برام دعا کن سالم باشه و پسر باشه❤️

چشم حتما ❤

بین یه حلقه طلا رو از یه نخ آویزون کن.بعد بشین .انتهای نخ رو بگیر دستت بطوریکه حلقه رو به رو شکمت باشه سعی کن دستت تکون نخوره.اول یکم حلقه دور خودش میچرخه بعد یه مدت آروم آروم میشه و کاملا می ایسته.

بعد

بعد شروع میکنه به حرکت 

حالا یا میاد به سمت شکمت برمیگرده 

یا موازی بدنت تکون میخوره.

فقط نکته مهم ش اینه که 

اون اول که میچرخه اصلا حساب نیست.باید منتطر  باشی وایسته و بعد شروع میکنه به عقب جلو یا موازی بدن

ان تی بهم گفت دختر اما دکترش اصلا خوب نبود بنظرت پسره؟ خیلی دوس دارم زودتر بفهمم چیه 

ان تی معمولا درست میگه منم عکس گذاشتم  بیشتریا گفتن پسر اما دختر هست ان تی هم گفت ۶۰ درصد دختر

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

چه جالب  اسی به اونهاییکاه گفتن بهش پسر قلب براشون میفرسته میگه از کجا میگی عزیزم ! چرا میگی عزیرم ! چطوری میگی عزیزم !   بعد به اونهایی که گفتن دختره یک کلمه محل نمیده   !!! واقعا دختردوستی و عشق به دختر تو این جامعه موج میزنه  البته این اولین تاپیکی نیست که اینطوریه زیاد دیدم

چه جالب  اسی به اونهاییکاه گفتن بهش پسر قلب براشون میفرسته میگه از کجا میگی عزیزم ! چرا میگی عز ...

عزیزم شما انقدر بیکاری منو دنبال میکنی البته اگر درست میدیدی تااونجایی که تونستم به همه گفتم عزیزم حالا یکی دونفر جامونده باشه دلیل بر حرف شما نیست درضمن هرکسی به یه جنسی علاقه داره من به هیچ کدوم هیچ حس خاصی ندارم تا صد درصد سنو بعدی بهم بگه