2777
2789

ایا میدانید ک متوجه نمیشویم چ میگویی خاهر

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.
😅😅😅😅😅 آخ چی گفتی 

سوتی داد😂😂😂😂

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه پدر تنها جاییه ک هر لحظه اراده کنی و بری درش ب روت بازه هرچی توش بخوری بی منته واسه من ک اینجور ...

دقیقا. الهی هرکس داره خدا براش حفظ کنه هر کس هم پدر مادرش فوت کردن خدا رحمت کنه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
مال بابامونم بخوریم گناهه؟

یعنی فقط با دقت بخون ببین چی گفدی 

جرررررر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.

اگه  بدونم پدر مادرم رضایت ندارن عمرا برم 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
خونه پدر تنها جاییه ک هر لحظه اراده کنی و بری درش ب روت بازه هرچی توش بخوری بی منته واسه من ک اینجور ...

مگه گذاشتن زندگی همینقدر قشنگ باقی بمونه؟ 

من ک با این قیمتا دیگه زیاد روم نمیشه