2777
2789
عنوان

خانمای وارد به رنگ مو یک لحظه میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 44 پست
این چ رنگیه عزیزم باید بخرم رو دکلره بزنم ک این در بیاد؟؟

البته فقط یه رنگ نیست ترکیبیه که من زیاد سر در نمیارم

گلدن رز  ام توش داره ، خاکستری ام میخواد...

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره صد در صد دکلره میخواد، نسکافه ای

این صورتی نیس؟؟میدونم دکلره میخواد رنگ بگم نسکافه ایی بده این رنگ درر میاد؟اخه همینو میخوام دقت کن صورتیه عزیزم

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
ببخشید استارتر منم یه سوال دارم من الان ۲ سری موهام میرم ارایشگاه رنگ میکنم به طرز عجیبی سفیدام رنگ ...

من برا مامانم دیشب دودی ۶ با طبیعی۷ با اکسیدان ۶ درصد گذاشتم سفیداش همه گرفت اول ریشه رو زدم بعد ساقه رو ریشه رو دوباره زدم...رنگشم دودی شد...

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
این صورتی نیس؟؟میدونم دکلره میخواد رنگ بگم نسکافه ایی بده این رنگ درر میاد؟اخه همینو میخوام دقت کن ص ...

میدونم ،منم گفتم ترکیبه چند تا رنگه 

نسکافه ای تنها نیست

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
من برا مامانم دیشب دودی ۶ با طبیعی۷ با اکسیدان ۶ درصد گذاشتم سفیداش همه گرفت اول ریشه رو زدم بعد ساق ...

من پایینام لایت داره رنگ کامل نبود رنگ ریشه بود و رنگساژ 

رنگشم قهوه ای بود اما نمیدونم دیگه اکسیدان اینا چی بود که نگرفت

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

اسی من موهام دو مرحله میخام دکلره کنم ی ساعت پیش دو پیمانه دکلره با موادشو زدم ولی کاسه موهام روشنتر از ساقه شده ساقه موهام قبلا هم دکلره داشت. بنظرت فردا باز اون نصف دکلره هم بزنم ب پایه میرسه

میزنم گیتارو میخونم 😍🙃میزنی زااار و میدونی🙃من اینجوری خالی میشم 🙃🙃تو اینجوری نمیتونی😔🙃میرم تو ماشینو فقد با ی موزیک داد میزنم. میرم ولی یادت نره. برنده بازی منم 😏برو و دوراتو بزن. میرمو دور نمیزنم 😢😏      
چطور آرایشگری هستی هیچی نمیدونی 

بلاخره ارایشگرام ادمن همه ادما کامل نیستن عزیزم

سوال کردن ک عیب نیس

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
میدونم ،منم گفتم ترکیبه چند تا رنگه  نسکافه ای تنها نیست

اها ملسی گلم خیلی دوست دارم این رنگی بشه موهام

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
این چ رنگیه عزیزم باید بخرم رو دکلره بزنم ک این در بیاد؟؟

من این رنگ موروبا دودی و یه نخود شرابی یه نخود واریاسیون بنفش دراوردم ولی موقت شد

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
من این رنگ موروبا دودی و یه نخود شرابی یه نخود واریاسیون بنفش دراوردم ولی موقت شد

بعدش چی رنگی شده؟؟

اها ملسی گلم خیلی دوست دارم این رنگی بشه موهام

خواهش میکنم عزیزم ، تو اینستا بزن آکادمی دریاب ، شاید ترکیبه رنگ دلخواهتو تو پیجش باشه

ترکیب رنگاش حرف نداره + بهشته صادقی اینم بینظیره👌

اسی جان شمام

واریاسیون دودی یه نخود رنگ موی دودی شماره۷ و بخاطر سبزشدن موهاشون فندقی شماره۶ رنگساژ کنید ۱۵دقیقه باشه

اسی جان شمام واریاسیون دودی یه نخود رنگ موی دودی شماره۷ و بخاطر سبزشدن موهاشون فندقی شماره۶ رنگساژ ...

مساوی بریزم از هر کدوم ؟

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵