2777
2789
عنوان

خانمای وارد به رنگ مو یک لحظه میاید

524 بازدید | 44 پست

موهای مشتریم مش کردم به پایه ۸.۵ رسید

رنگ دودی ۶ نسکافهای ۶ و خاکستری ۶ با اکسیدان ۶درصد گذاشتم ولی موهاش به سبزی میزنه

میخواست موهاش دودی بشه

چه رنگی بزنم خوشرنگ بشه مش هاش و چند دقیقه رنگ روی مو بمونه؟خواهش میکنم. زود جواب بده لطفا

درمورد شامپو شیمیایی هم بهم میگید چطوری استفاده میشه؟

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

ببخشید استارتر منم یه سوال دارم

من الان ۲ سری موهام میرم ارایشگاه رنگ میکنم به طرز عجیبی سفیدام رنگ نمیگیره چراااااااا؟

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور آرایشگری هستی هیچی نمیدونی 

مرسی😐

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
ببخشید استارتر منم یه سوال دارم من الان ۲ سری موهام میرم ارایشگاه رنگ میکنم به طرز عجیبی سفیدام رنگ ...

باید رنگ تیره بزاری شماره ۵ یا ۴

خو تو آرایشگری اومدی از ما میپرسی .ببخشی 

خب تازه کارم مگه پرسیدن عیبه 

اسی ببخشید من بلد نیستم  شما میشه منو راهنمایی کنی ؟ من ابرومو رنگ شماره ۹ بلوند گذاشتم ( ابر ...

اره دوباره بزار هر بار با گوشه شونه یکم رنگو از روی ابروت پاک کن نگاه کن ببین اگه خوب بود همشو پاک کن اگه تیره بود بزار روش بمونه رنگ

ببخشید استارتر منم یه سوال دارم من الان ۲ سری موهام میرم ارایشگاه رنگ میکنم به طرز عجیبی سفیدام رنگ ...

چون پولک موهات باز نشده

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
اسی ببخشید من بلد نیستم  شما میشه منو راهنمایی کنی ؟ من ابرومو رنگ شماره ۹ بلوند گذاشتم ( ابر ...

۳صفر بزن

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.