2777
2789

سلام من دوستم شوهرش بهش خیانت کرد 

و وقتی فهمید به شوهرش گفت ،شوهرش کتکش زد ،

خانم رفت مهریه اشو اجراگذاشت وتوقیف اموال گرفته .

اقاوقتی فهمید بدجور کتکش زدکه همسایه ها به دادش میرسن برادرش میاد دنبالش میبره خونه پدرش .

خانما این زندگی ۱۵ ساله است و نتیجه دوتا بچه. 

الان تلفنی صحبت کردم دوستم میگه میخوام طلاق بگیرم 

شوهره میگه خونه رو میزنم به نامش تعهدم میدم 

البته به ما گفته برین برش گردونین 

خانم میگه قانون باید برام تصمیم بگیره من میخوام طلاق بگیره 

خانوما ما میخوایم برگرده چیکار کنیم واقعا تو اون جلسه چی باید بگیم 

اصن بنظرتون بریم باتوجه به اینکه پای دوتا بچه است !

هرچند آدم خیانتکار عوض نمیشه ولی به هاطر بچه هاش یکم بیشتر فکر کنه

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعهد بده که دیگه دست روش بلند نکنه و دوربر این کارا نره برگرده سر زندگیش

در ضمن تعهدشو توی دادگاه بده الکی تو خونه یه چی ننویسه بده دستش😐

بعدشم خونه ای زمینی چیز باارزشی ازش بنامش کنه تا فردا خاست خطایی کنه خانم بی دردسر تمومش کنه

در ضمن حضانت بچه ها رم خاست میتونه بگیره

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷

اگه خونه رو می زنه به نامش و این کار رو حتما انجام میده به نظرم ی فرصت دیگه به زندگیشون بده

اابته حتما حتما باید مشاوره برن و مشکلاتی که باعث این خیانت شده رو حل کنند و رابطه رو درست کنند

وگرنه فایده ای نداره

میگه برنمیگردم دلشو خوش کرده به مهریه و نفقه 

مهریه ک بگیره همون خونه هم گیرش میاد دیگه بابت مهریه .مردا هم یه رگ راست تو شکمشون نیست .شاید شما به واسطه دوستی ک باشوهرش دارین دلتون واسه نرده بسوزه ولی قطعا زندگی واسه زنش عذاب اوره .حالا اگر جلسه رسمی نیس خوب باهاش صحبت کنید برگرده دلشو به دست بیارین ولی اگر جلسه دادگاه منظورته برعلیه زن چیری به دورغ نگین یا کاری نکنید به ضررش بشه چون تاوان داره

نمیدونم چی بگم اگر از مرد خیانت بدی نمیتونی فراموش کنی اما دارایی آقا رو بنامش بزنه و یه فرصت بده به همسرش ان شالله که خدا کمکش کنه بیچاره بچه ها

نفقه که تو طول زندگی می گرفته و دوزاری که تو دادگاه براش می زنن دستش رو نمی گیره

مهریه هم اگه میخاد که اون خونه از مهریه قست بندی شده که چند ماه یک بار ی سکه بهش بدن بهتره

مگر اینکه اون خانم از قبل هم شوهرش رو دوست نداشته و اگه شوهرش درست بشه هم باز نمی خادش

اون وقت طفلک اون بچه ها