2777
2789
عنوان

بارداری

59 بازدید | 10 پست

خانمای باردار بیاید از تجربیات بارداریتون بگید

من تو ماه چهارمم

خیلییی استرس بیخود میگیرم

مدام سردرد شدید دادم،شکم ندارم اصلا

تکونای بچه رو حس نمیکنم بقیع میگن باید حس کنی دیگ هی منو میترسونن 

بنظرتون اینا طبیعیه؟شما بارداریتون چطور بوده

منم دختر اولم اصلا حس نمیکردم. حتی ماههای آخر  اصلا استرس نگیر

نمیدونم چرا بیخودی استرس میگیرم

یخورده که یه جاییم درد میگیره کل بدنم میشه استرس،دیشب تا صب از استرس زیاد ضربان قلب شدید داشتم،سردرد شدید،حالت تهوع ،اسهال خیلیا میگن این دردا طبیعیه ولی من واقعا میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا  اونی که بچه رو داده خودشم مراقبشه استرس الکی نگیر؛ از این دوره لذت ببر

بخدا یعنی دلم میخواد چن تا مامان باردار و جم کنم بشینیم حرف بزنیم از تجربیاتشون بگن یخورده اروم شم خیلی شرایطم بده 

من الان سی هفتمه. اولین تکون بچمو هفته نوزدهم حس کردم. یعنی چهارماه و نیمم بود. استرس نده به خودت الکی. هنوز که دیر نشده. یه موقعی مثل من میرسی به جایی که بچه با تکوناش پدر همه ی اعضای بدنتو در میاره D:

من الان سی هفتمه. اولین تکون بچمو هفته نوزدهم حس کردم. یعنی چهارماه و نیمم بود. استرس نده به خودت ال ...

حالا تکوناش به کنار،استرسمو چیکار کنم .خود به خود تپش قلب دارم،همینکه چشامو میزارم رو هم قلبم انگار از سینه م میزنه بیرون نمیتونم بخابم

حالا تکوناش به کنار،استرسمو چیکار کنم .خود به خود تپش قلب دارم،همینکه چشامو میزارم رو هم قلبم انگار ...

منم از اول بارداری اینجوری بودم. ضربان قلبم شدید بود و گاهی ریتمشو از دست می داد. برای چکاپ قلب و اینا هم نرفتم ولی شما اگر نگرانی برو خیالت راحت بشه.

استرس نداشته باش

انواع درد و بی قراری و مشکلات تو بارداری پوست آدمو می کنه تا این نی نی بزرگ بشه. دوران سختیه ولی نگران نباش میگذره😁

من از ۵ ماهگی تا الان یه شب درست نخوابیدم از درد. دل درد، کمر درد، پا درد و حالا جدیدا یه مقدار نفس تنگی

منم از اول بارداری اینجوری بودم. ضربان قلبم شدید بود و گاهی ریتمشو از دست می داد. برای چکاپ قلب و ای ...

اره بخدا منکه پوستم دراومده دیگه😅خدا کنه زودتر صحیح و سالم در بیاد تموم شه بره

مرسی عزیزم یکمی خیالم راحت شد😘