2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ساعت ۵ عصر غذا سنگین نخور

آب کرفس بخور

برو پیاده روی ورزش کن

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

ورزش عزیزم 

ماساژ شکم با روغن زیتون یا اگر میتونی کرم های مخصوص بعد زایمان ک پوست شکم رو یا شکم شل رو لیفت میکنن 

تغذیه درست و سبک 

دمنوش زنجبیل و دارچین و لیموترش ک عاالیع👌البته اگر شیرده هستی با پزشکت مشورت کن 

خانما توروخدا جواب بدید 

من رژیم براشام میتو دوتا قاشق از گوشت کوبیده ابگوشت بخورم؟ بدون سیب زمینیش 

برا صبون یه مشت اجیل و ناهارم دوتا کباب تابه ای خالی خوردم 

و عصرون ی سیب و نصف پرتغال خوردم میشه سام بخورم؟ 

قدم151 وزنم 50 یکم شکم دارم 17سالمه

دختری از دیار حسرت ...؛)         

ورزش عزیزم  ماساژ شکم با روغن زیتون یا اگر میتونی کرم های مخصوص بعد زایمان ک پوست شکم رو یا شک ...

ممنون عزیزم با اینا فقط شکمم آب میشه ؟ 

نمیخوام بجز شکمم جاهای دیگه ی بدنم لاغر بشه

میخوام فقط شکمم کوچیک بشه نمیخوام بقیه ی جاها لاغر بشن 🙂

ی همچین چیزی نداریم ،لاغری موضعی فقط شعارتبلیغیه ،وزن ک کم کنی از همه جا لاغر میشی حالا افراد باهم تفاوت دارن مگر اینک بری پیکرتراشی ک دکتر واست شکم پهلو رو برداره و به سینه و باسن اضافه کنه وگرنه تو رژیم و ورزش نداریم متاسفانه همچین چیزی 

ممنون عزیزم با اینا فقط شکمم آب میشه ؟  نمیخوام بجز شکمم جاهای دیگه ی بدنم لاغر بشه

ن زنجبیل همه جارو آب میکنه حتی صورت 🙂

اسموتی جعفری لیمو یا سیروعسل تمرکزش بیشتر رو شکم و پهلویه ولی بهتره اگه قصدت شکم و پهلویه فقط ولی دارچین و زنجبیل و زیره همه رو آب میکنه 

ی همچین چیزی نداریم ،لاغری موضعی فقط شعارتبلیغیه ،وزن ک کم کنی از همه جا لاغر میشی حالا افراد باهم ت ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️چاره ای نیست باید کلا لاغر کنم 

خیلی ممنونم گلم 😍❤

خانما توروخدا جواب بدید  من رژیم براشام میتو دوتا قاشق از گوشت کوبیده ابگوشت بخورم؟ بدون سیب ز ...

وای خدا خوش ب حالت آخه تو ۵۰ کیلویی کجات چاقه ک رژیمی

کالری شماری کن عزیزم ،برنامه زیره رو نصب کن صفرتاصد هررر چیزی ک در روز بخوری تو برنامه سرچ میکنی با اندازه ای ک خوردی بعد کالریش رو بهت میگه