2777
2789
عنوان

اولین غذایی که واسه شوهرتون درست کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 56 پست

تخم مرغ و خرما 😂

با مادر شوهر یه جا بودم صبح زود خواست بره شهر دیگه ای کار داشت روم نشد برم اشپزخونه براش صبونه اماده کنم .روی بخاری اتاق تخم مرغ و خرما پختم 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزی پلو تن ماهی برنجم شفته شد همسرم نخورد😩 اصلا اشپزی بلد نبودم ۲۳سال پیش... حالا تو فامیلاشون ...

من اگه نخوره قهر میکنم

#تیکر_تولده♡آدميزاد تا از دست نده، قدر نميدونه🤍
تخم مرغ و خرما 😂 با مادر شوهر یه جا بودم صبح زود خواست بره شهر دیگه ای کار داشت روم نشد برم اشپزخو ...

الهی عزیزمممم

عزیزم حتما خوب درست میکنی دیگه

همه تعریف میکنن، خونه داداشم ک میرم برادر زادم ب مامانش میگ مامان تو آشپزی نکن عمم برامون ماکارونی درس کنه مامانش سرخ میش از حرص😅😅😅

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

چند سالت بود منم مدرسه میرفتم اما خودم همه کارامو میکردم گاهیم مامانم میومد کمکم

۱۷بودم.من مامانمو و شوهرم و عمه م کارامو انجام میدادن بعدش ک دانشگاه بازم همینطور بعد دیگه خودم انجام دادم چندسال

بعدم باردار شدم باز برگشتیم به اون دوران و بچه داریمم ک نگم برات🤣

من اگه نخوره قهر میکنم

من اون موقع ها ازش میترسیدم🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
قرمه سبزی عاشششششقش شدددد

منم قورمه سبزی پختم 

اولین بار اومد خونمون

چه قورمه ای شد 

اونم خجالت میکشید بخوره 

من براش پر پیمون کشیدم اونم تا تهش خورد

الان دیگه خجالتش ریخته واسش یه بشقاب بزرگ گرفتیم که راحت باشه😅

همه تعریف میکنن، خونه داداشم ک میرم برادر زادم ب مامانش میگ مامان تو آشپزی نکن عمم برامون ماکارونی د ...

اخی خخخخخ