2777
2789

سلام دوستان من عاشق مشکی هستم و بهم اعتماد به نفس و حس خوب میده. یه مانتو مشکی خریدم. میخوام یه پیراهن بلند پوشیده هم بگیرم برا خونه که مهمون میاد. ازونجایی که میخوام بعضی وقتا این لباس رو بیرون از خونه هم بپوشم دوست دارم مشکی بگیرم که راحت باشم اما مادرم میشه سبز تیره یا حداقل سرمه ای تیره بگیر. من میترسم بگیرم بعد چون رنگیه دلم نخواد بپوشم و بمونه گوشه کمد. 😢

منم مجرد بودم اینطوری بودم شوهر کردم همش روشن میگرفتم

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مادرم میگه رنگ روشن بپوش

برای همین وقتی برای خرید میرم هم رنگ روشن هم مشکی میگیرم ک اونا هم راضی باشن  

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

دقیقا خانواده منم تو رنگ لباسم گیر میدن :/

بهارکوچکِ‌من:)❤                    کاش‌بشنوه‌حرفمو‌این‌ی‌دفعه‌رو‌باهام‌لج‌نکنه:)                                          حالم‌خوب‌😂!                                                                            میشه‌اخره‌قصه‌ی‌منم‌شاد‌باشه‌کلاغه‌به‌خونش‌برسه‌،‌                       شخصیتای‌اصلی‌حالشون‌خوب‌بشه؟‌                          این‌غمای‌قصه‌ی‌ما‌کی‌قراره‌جاشونو‌به‌شادی‌بدن‌؟‌..                               حامی‌ال‌جی‌بی‌تی:)🏳️‍🌈                            نحسی‌افتاده‌بود‌هرچی‌آب‌میجستیم‌تشنگی‌گیرمون‌میومد‌!  بعضی‌چیزا‌رو‌حس‌میکنم‌