2777
2789
عنوان

بنظرتون این بینی نیاز به عمل داره؟ + عکس توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دماغت عالیه...قدت هم بلند تر میشه..برو باشگاه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

به صورتت میاد 

خیلی از دماغا که عمل میشن اصلا به قیافه نمیان 

من نظرم اینه چون عمل بینی قیافه رو خیلی تغییر میده که اصلا خیلیا قیافشون با دماغ قبلی بهتر بود

😁دوران بلوغ هم هست چسب اینا بزن 

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪

نه عزیزم خیلیم خوبه بینیت. برای قد هم به تغذیه ات برس شیر و پروتئین زیاد بخور میتونی یه ورزش مثل والیبال یا بسکتبال هم شروع کنی بعد از پریودی هم قد در حد چند سانت رشد میکنه 🌸

که رمز ماست ایستاده مردن.....

بیخودی خودتو و پولتو اذیت نکن

خیلیم خوبی

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.

عزیزم اینا عوارض بلوغه بینی یکم بزرگ میشه

بعد که بزرگ بشی کوچیکتر میشه 

حالا هر جور راحتی

ARMY💜.......یک عدد پشت کنکوری😁کسی هست که با هم شروع کنیم خوندن بگه🤝✨️....부라헤 방탄💜.....کیدرامر حرفه ای🗿عاشق موزیک🎶

وای از الان ۱۵ سالگی گیر دادن سروع کردی هنوز رشد قدت کامل نسده بینیتم الان اصلا معلوم نیست چجوری میشه به نظرم که قشنگ بود وایسا بزرگ شی ببینی چه شکلی میشی بعد غصه بخور بابا 

صفحات رشدتون هنوز بسته نشده، 

بسکتبال و والیبال کار کن، 

حرکات اصلاحی برای قد هم هس انجام بدین تاثیرگذاره، 

بینی هم خوبه 

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم

آره گلم خیلی هم خوشگل میشه و تغییر می‌کنی

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.