2777
2789
عنوان

حالم بده افسردگی شدید دارم

286 بازدید | 13 پست

تورخدا باهام حرف بزنید اظطراب می گیردم دست پام یخ دارم گریه می کنم بامن حرف بزنید توروخدا بگین چیزی نیس بهم‌امید بدید تنهام دارم دیونه می شم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای 

نگرانی چی هستی عزیزم 

غصه نخور تورو خدا 

چی شده عزیزم 

غصه چیرو میخوری 💖

تو یِجایی تو قَـ♥️ـلبَم داریـ کِه هیچکَس نمی تونِه داشته باشِه👩‍❤️‍💋‍👨🧿💞
😭😭😭😭😭خیلی حالم بده یهو میاد سراغم مثل الان 

پاشو برو وضو بگیر

یکم سوره ی یاسین بخون هدیه کن به امام زمان و قسمش بده خودش حالتو خوب کنه خییییلی مهربونه دست رد بهت نمیزنه

گاهی فقط گوش باش
خدا هیچ کس مثل من نکنه  اگه بدونی چقدر حالم بده    

عین توام😪

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

عین توام😪

یهو حالم بد میشه اعصابم خورد میشه 

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.