2821
2789
عنوان

روشن شدن و رفع زرد و نارنجی مو

259 بازدید | 6 پست

سلام خانما خاله ام موهاشو رنگ‌کرده دکلره تا پایه نارنجی باز کرده بعد ارایشگر براش رنگ زده اما رنگه تیره اس گفته چندبار بشور روشن بشه الان دوباره شیته یکم روشن شده اما تن نارنجی و زردی هم داره اگه بخاد روشن تر بشه و تن نارنجیش گرفته شه چیکار کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم میتونه رنگ‌بخره موهاشو زیتونی کنه چون زیتونی تناژ نارنجی نداره و یجورایی از بین میبره 

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡

حالم ازارایشگرا بهم میخوره فقد پول میگیرن..نکبتا کاردستی بلد نیستن..منم شب عیدی تمام ابروهام زخمه..میکرو کردم گند زده میگه پونصد میگیرم ریمو میکنم..منم دیدم خیلی خوب میشه براش خودم زخم کردم رنگاروبره بازم نرفته وزخما هست

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز