2777
2789
بازنشسته ها چی ؟بنده خداها خیلی زحمت میکشن ولی کمتر از حقشون بهشون میدن 🙂

اونهاروهم گفتن قراره حقوقشون رو همسانسازی کنن

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاسفانه ، پدر خودمم معلم بازنشسته ست ۷ میگیره ، رتبه بندی هم گفتن فقط  واسه شاغلین

مخصوصا اگه یه حقوق بگیر باشه پدر خونواده واقعا سخته...

مادرم فاطمه (س) باشد،پدرم شاه نجف،هردو عالم به فدای پدر و مادر من♥️
بله متاسفانه ، پدر خودمم معلم بازنشسته ست ۷ میگیره ، رتبه بندی هم گفتن فقط  واسه شاغلین

واقعا ظلمه بعداز ۳۰سال کار بایدبا۷تومن به زور زنده موند فقط نه زندگی

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین
بعیده  این کارو انجام بدن بودجه زیاد میخواد

پول که دارن نمی خوان اجراکنن همین یکی دو روز قبل ۵۷۰ میلیون پوند پول از انگلیس گرفتن

پول که دارن نمی خوان اجراکنن همین یکی دو روز قبل ۵۷۰ میلیون پوند پول از انگلیس گرفتن

بله البته،ولی صرف جای دیگه میشه!  اتفاق عجیبی که تو این دولت افتاده که سابقه نداشته کاهش حقوق بوده، حقوق اساتید هیات علمی وزارت علوم رو کم کردن ! 

خدایا شکرت...
بله البته،ولی صرف جای دیگه میشه!  اتفاق عجیبی که تو این دولت افتاده که سابقه نداشته کاهش حقوق ب ...

به خاطرهمین کارهاشون هست که من انتظارندارم رتبه بندی اجرابشه حتی باوجود ابلاغ رئیس جمهور

به خاطرهمین کارهاشون هست که من انتظارندارم رتبه بندی اجرابشه حتی باوجود ابلاغ رئیس جمهور

نه این فرق داره ابلاغ خود این دولته، همسان سازی هیات علمی مال دولت قبل بود که بعد از چند ماه از اجراش دولت جدید اومد و کنسل کرد با این بهانه که بودجه ش از محل فروش اموال دولت بوده و تامین نشده ...

خدایا شکرت...
نه این فرق داره ابلاغ خود این دولته، همسان سازی هیات علمی مال دولت قبل بود که بعد از چند ماه از اجرا ...

امیدوارم واقعا اجرابشه چون الان همه فکر می کنن حقوقمون ۱۵ به بالاست ازبس که توصداوسیما میلیشون گفتن