2777
2789
عنوان

علائم بارداری

182 بازدید | 33 پست

سلام خانما دوشنبه ازمایش دادم بتام ۹۸ بود ۳ شنبه ازمایش تیتر بتا دادم ۲۳۲ بود چیش ۳ تا دکتر رفتم میگن حامله ای پس چرا علائمشو ندارم😐 

نه حالت تهوع نه سرگیجع 

فقط زیر دلم سمت راست درد میکنه

۱۶ همین ماه بی بی چک گذاشتم منفی شد

چرا😐😑

رویاشونم😁

اخرین پریودت کی بود ؟

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴ ماه پیش

عین منی که 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
۱۴ ماه پیش

دکتر گفت چند هفته ای

من علائمم از۶هفته شروع شد قبلش اصلا علائم نداشتم توهم حتما اوایلشه

دکترم امروز حساب کرد منم ۶ هفتمه 

نزدیک ۱۰ روزه همش زیر دلم در میکنه خیلی اذیت میشم بعضی موقعا رنگ از صورتم میپره 

رویاشونم😁