2777
2789
عنوان

باکلاس ترین خانمی رو که دیدین چجوری بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 30 پست
هردو

زنونه ورساچه مشکی و لِجِند و گودگرل عالیه

مردونه هم سلطان و بلک افغان و بَندیت 

اُپِن هم اسپرته هم مردونس هم زنونه بوش معرکس

کار خوبو خدا میکنه ک با هیچکی حرف نمیزنه!💜💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس من خیلی باکلاسم همسرم عطر فروشه همرو تست میکنم😂😂

😂😂😂

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

وایی اینو گفتی یاد یه چیزی افتادم😂😂😂

ما رستوران داریم بعد یه خانمی به همسرم زنگ زد گفت من براتون تبلیغات میکنم با مشتری های واقعی و ازین حرفا 

که اره در قبالش یه مبلغی رو میگیرم برات مشتری میارم + مدیریت رستوران

شوهر منم گفت باشه و فلان ساعت بیایید که صحبت کنیم

اومد یه غذایی هم سفارش داد و گفت میبرم

با کیف کارمندی هم اومده بود انقد این لاتی حرف میزد😂 موقعی ک غذاش اماده شد به پرسنل‌مون میگفت : داش یه نوشابه هم برام بذار میبرم😂 

همه مون افق محو شدیم

شوهرمم میگفت حرف میزدیم چقدر مزخرف و بیخود بود...

ردش کرد رفت 

‏زندگی جوری شده که هم تنهایی اذیتِت میکنه، ‏هم حضور آدمای کنارت...

من ندیدم تا حالا چون کلا با کلاسی رو تو ظاهر و رفتارای ظاهری نمیدونم با کلاس بودن صرفا به باطن ادم مربوط میشه از نظر من یه خانم با کلاس خاله زنک نیست حسود نیست پشت سر این و اون حرف نمیزنه دروغ نمیگه پز الکی نداره ادا اطوار نمیاد به بقیه از بالا به پایین نگاه نمیکنه دنبال جلب توجه نیست چشم و هم چشمی نداره بیشتر از آرایشگاه و کلینیک های زیبایی وقتش رو با چیزای آموزنده و مفید برای ذهن و فکرش پر میکنه که وقتی باهاش حرف میزنی یه چیزیم به معلومات و اکاهی و درک و شعور مخاطبش هم اضافه کنه خیره و به دیگران کمک میکنه با خانواده ی شوهر مثل خانواده ی خودش رفتار میکنه برای سلامتی ورزش میکنه نه برای حجم و فرم سینه و باسن برای خودش ارزش قائله و تن به هر کاری برای دیده شدن و خواستگار پیدا کردن نمیده با هر کسی وارد رابطه نمیشه مهم تر از همه با چندین و چند نفر همزمان وارد رابطه نمیشه و اسم هرزگی رو خواستنی بودن نمیذاره اگرم تو رابطست لوندی و طرافت ها و زیباییش رو فقط برای همسرش ارائه میده خیانت نمیکنه باج نمیگیره و .... کلا مصادیق با کلاسی خیلی فراتر از مدل و رنگ مو و فرم دماغ و هیکل و مارک لباس و عطر و ادکلن و خوش اخلاق بازی در آوردنای طاهریه که فقط به چند موردش فرصت شد اشاره کنم