2777
2789

سلام بچه ها😍

این ظرفا رو از طرف اداره همسرم اینا دادن ولی نمی دونم چیا توش بریزم؟! 🙄🤔

عین همینه فقط درش شکل گوزن نیست، مال من مرغابیه👇👇👇

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکلات

اسمارتیس

این چیزای لوس دیگه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

منم دارم ولی چون سرویس لیمون رو دارم....دیگ گذاشتم کنار...اصلش  پاسماوریه...یکی چای..یکی شکر...یکی دیگ هم نمیدونم چیه...

ولی دیدم توش شکلات و اجیلل واین چیزا هم میریزن

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

تو هرکدومش انواع شکلات واسمارتیز بریز

سلیقه ایی

خیلیا به عنوان پاسماوری استفاده میکنن و قند وچای ونبات میریزن 

بعضیا برای پذیرایی استفاده میکنن ببین خودت چی دوست داری

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
پا سماوریه دیگه هر چی خواستی بریز

خب خودم پا سماوری دارم، دیگه چیزی به ذهنم نیومد بریزم داخلش🙄

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

من خریدم البته کوچیک هاشم دارم چهار تاست.میگن پاسماوری.داخلش نبات و قند و چای ریختم.داخل اون چهارتا کوچیک هم هل وچوب  دارچین و گل محمدی خشک شده وآویشن ریختم که همش طعم دهنده چای هستن.ولی با کوچکترین رطوبت زنگ میزنه وتغییر رنگ میدن.واسه من که این طور شد

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
شکلات اسمارتیس این چیزای لوس دیگه

راستش ما همین چیزای لوس رو نمی خوریم، مگه فقط واسه دکور بریزم 😂😂

من خریدم البته کوچیک هاشم دارم چهار تاست.میگن پاسماوری.داخلش نبات و قند و چای ریختم.داخل اون چهارتا ...

عهههههههه من از باکس درآوردم شستم که 😐🙄😂

خب خودم پا سماوری دارم، دیگه چیزی به ذهنم نیومد بریزم داخلش🙄

نقل سنگی .اسمارتیس پاستیل و .از این خوراکیا

من خویشاوند هر انسانی هستم که خنجری در آستین پنهان نمی‌کند. نه ابرو درهم می‌کشد ...نه لبخندش ترفند تجاوز به حق نان و سایه‌بان دیگران است. نه ایرانی را به غیرایرانی ترجیح می‌دهم نه ایرانی را به ایرانی. من یک لر ِ بلوچ ِ کردِ فارسم، یک فارس‌زبان ترک، یک افریقایی اروپایی استرالیایی امریکایی ِ آسیایی‌ام، یک سیاه‌پوستِ زردپوستِ سرخ‌پوستِ سفیدم که نه تنها با خودم و دیگران کمترین مشکلی ندارم بلکه بدون حضور دیگران وحشت مرگ را زیر پوستم احساس می‌کنم. من انسانی هستم میان انسان‌های دیگر بر سیارهٔ مقدس زمین، که بدون حضور دیگران معنایی ندارم. ترجیح می‌دهم شعر شیپور باشد،ن لالایی