2777
2789
عنوان

توی این بانکه های خوشگل چی باید ریخت؟؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2998 بازدید | 22 پست
برای زوی میز میخوایی شکلات و آجیل و تنقلات  کنار سماور چای و شکر و.. تو کابینت حبوبات

آره فکر کنم واسه رو میز جلو مبلی بهتر باشه...

چون پاسماوری دارم. 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
عهههههههه من از باکس درآوردم شستم که 😐🙄😂

ای خدا....

اصلا نباید رطوبت ببینه.

ببین واسه من چطور شد

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خودم پا سماوری دارم، دیگه چیزی به ذهنم نیومد بریزم داخلش🙄

پا سماوری داری تو اینا نبات شکلات واین چیزا بریز اگه باز لازم نیست ارسال کن بیاد اینور سایت🤪🤪🤪

من تو سایت دیدم دلم میخاست بخرم ولی به خاطر اینکه تغییر رنگ میده نخریدم

اره هنوز ی سال نشد داغون شدن

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
ای خدا.... اصلا نباید رطوبت ببینه. ببین واسه من چطور شد

وااااااااااااای 😶😶😶

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
پا سماوری داری تو اینا نبات شکلات واین چیزا بریز اگه باز لازم نیست ارسال کن بیاد اینور سایت🤪🤪🤪

قابل نداره بخداااااااا 😂😂