2777
2789
عنوان

دکتر نازایی خوب تهران یا مشهد

178 بازدید | 9 پست

دخترا تو را خدا یک دکتر خوب معرفی کنید بعد از عید برم.پیشش ...

منم مامان شم...

اگه کسی شماره ای ادرسی داره برم..

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش دکتر طبیب من هشت نه سال نازایی داشتم  رفتم پیش دکتر طبیب سلامتکده تندرستان اون درمان ...

کجاست..

من مشکلم دخیره ام ۱:۶۸ هست

یک لوله ام گرفتگی داره..

فولیکول عالب دارم

شوهرم تازه فمل کرده واریکوسل دو طرفه داشت سه ماه شد میخوام برم دکتر که از ماه دیگه دکتر شوهرم گفت شوهرت عالیه حواب میگیرن..

حالا میگم برای خودم برم..

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
مشهد رویانصیری ان شاله نی نی دارمیشی دعاکن خداحاجت دل منم روبده

ارمغان هست...

برم کلینیک ارمغان

کجاست.. من مشکلم دخیره ام ۱:۶۸ هست یک لوله ام گرفتگی داره.. فولیکول عالب دارم شوهرم تازه فمل کرد ...

حتما برو پیش دکتر طبیب

تخصصش فقط نازاییه 

طب سنتی هستش

سلامتکده تندرستان

میدان جهاد 

جهاد چهار

نزدیک بیمارستان سینا هستش 

کجاست.. من مشکلم دخیره ام ۱:۶۸ هست یک لوله ام گرفتگی داره.. فولیکول عالب دارم شوهرم تازه فمل کرد ...

چون ذخیرت کمه پیش این  دکترای چرت و پرت شیمیایی نرو تا ذخیرتو نابود نکنن

آخرشم بهت بگن باید بری جنین اهدایی بگیری 

اصلا ریسک نکن

طبیب دارو گیاهی بهت میده دخیرت بالا میره و انشاالله طبیعی باردار میشی