2777
2789
عنوان

تجربه داروی ضد جوش من

413 بازدید | 12 پست

سلام به خانومای زیبا من دانشجو که بودم خدااااای جوش بودم یکی از دوستام که الهی خدا خیرش بده بهم یه دستور داروی ساختنی داد گفت خواهرم برای جوسهای صورتش رفته بود دکتر دکتر اینو براش نسخه کرده بیا تو هم بده داروخونه برات بسازه بزن .آقامن دستورشو ازش گرفتم رفتم دادم دکتر داروخانه خیلیم ارزون بود روزی دوبار میزدم رو جوشام یعنی ماشاالله پوستمو کرد صاف صاف حتی چربی های زیر پوستی که حالت جوش هست ولی سر یفید نیست اینا رو هم برد .خلاصه گفتم این تجربه خوبم رو در اختیار شما هم بذارم .ان شاالله که شماهم جواب بگیرید فقط دعام کنید ممنونم

میشه یه صلوات برام بفرستی همین .ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستورش اینه  پودر کلیدامایسین ۲گرم اتانول ۱۰۰سی سی پرویویلین گلایکول ۱۰سی سی

من دماغ وپیشونیم سرسیاهن اونارم میبره؟؟؟

وزن شروع:۷۱......وزن الان:۶۲،۶۵۰......وزن هدف تاعید:۶۰......وزن هدف اصلی :۵۰ شروع دوباره پیاده روی۲۷دی 
دستورش اینه  پودر کلیدامایسین ۲گرم اتانول ۱۰۰سی سی پرویویلین گلایکول ۱۰سی سی

عزیزم ترکیب خاصی نیست، محلول کلیندامایسین آماده هم تو داروخونه هست، ژل هم داره، صابون هم داره

خداروشکر که جواب گرفتین🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
عزیزم ترکیب خاصی نیست، محلول کلیندامایسین آماده هم تو داروخونه هست، ژل هم داره، صابون هم داره ...

آره کلیندامایسین تنها گرفتم جواب نمیده

یعنی خودم بخرم بسازم  یا بدن داروخونه بسازه  چند بار زدی

بده دکتر داروخونه بگو اینو برام بسازین دقیقا همین ترکیبات با همین مقدار باشه ها