بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
طبیعیه منم اینجوری شده بودم ولی روحیتو نباز، چون ممکنه افسرده بشی، بچه داری بدون سخته حتما حتما کمک داشته باش که کم نیتری، و اینکه انقد خوبه بوی بهشت میده نی نی هرماه یه کار جدید یاد میگیره دلت ضعف میره😍ولی همراه سختیاش پس از الان خودتو نباز
اصن ی حسی مث انزجار دوس ندارم برم بیمارستان بغضم میگیره بعد تصور درد زایمان و معاینه اذیتم میکنه
من هنوز ماه اولم ولی حس تورو دارم ، شجاع باش طبیعی قراره زایمان کنی ؟
زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
ادم وقتی به یه چيزی فکر میکنه بیشتر از اون وقتی که براش اتفاق بیافته می ترسه وقتش که برسه این قدر که الان نگرانی و استرس داری نخواهی داشت فقط چن ساعت طول میکشه دیگه تمام. راحت میشی.