2777
2789

تا چن ماه پیش هی دل دل میکردم زودتر تموم شه الان نه نمیدونم ترسه استرسه چیه ولی دوس ندارم 😭

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس بابا

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
ی هفته دیگ

ای جان ب سلامتی 😅

ب این فک کن ک ی هفته دیگ این کوشولو ک 9 ماه منتظرش بودی بلخره داره میاد😁

گیر کردیم بین «ساعتی» که نمیگذره و «عمری» که زود میگذره....:))

طبیعیه منم اینجوری شده بودم ولی روحیتو نباز، چون ممکنه افسرده بشی، بچه داری بدون سخته حتما حتما کمک داشته باش که کم نیتری، و اینکه انقد خوبه بوی بهشت میده نی نی هرماه یه کار جدید یاد میگیره دلت ضعف میره😍ولی همراه سختیاش پس از الان خودتو نباز

منم روزای آخر بارداری اینطوری میشدم انگار می خواستن بچم رو ازم بگیرن ازم جداش کنن دلم باسه ی بچم می ...

اصن ی حسی مث انزجار دوس ندارم برم بیمارستان بغضم میگیره بعد تصور درد زایمان و معاینه اذیتم میکنه

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
ای جان ب سلامتی 😅 ب این فک کن ک ی هفته دیگ این کوشولو ک 9 ماه منتظرش بودی بلخره داره میاد😁

😁😁😁❤

اصن ی حسی مث انزجار دوس ندارم برم بیمارستان بغضم میگیره بعد تصور درد زایمان و معاینه اذیتم میکنه

به درد زایمان فک نکن خدا به مادر کمک می کنه بعد هم همه قرار نیست خیلی درد بکشن بعضیا خیلی درد می کشن

من هنوز ماه اولم ولی حس تورو دارم ، شجاع باش طبیعی قراره زایمان کنی ؟

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

منم مثل تو بودم خیلی میترسیدم از زایمان و عمل 

ولی میری اونجا ترست میریزه،خداکنه بدنت خوب باشه و سزارین زیاد واست درد نداشته باشه

من که روز اول بلند شدم استکان میشستم انقدر اوکی بودم 

ادم وقتی به یه چيزی فکر میکنه بیشتر از اون وقتی که براش اتفاق بیافته می ترسه  وقتش که برسه این قدر که الان نگرانی و استرس داری نخواهی داشت فقط چن ساعت طول میکشه دیگه تمام. راحت میشی.

والا استرس و سختی بارداری از زایمان بیشتره. 

منم مثل تو بودم خیلی میترسیدم از زایمان و عمل  ولی میری اونجا ترست میریزه،خداکنه بدنت خوب باشه ...

سوند درد نداشت؟و اینکه ببخشید با بخیه موقع دستشویی اذیت نمیشدین؟

خدایاشکرت❤️🙏