2777
2789
عنوان

من دلم میخواد نماز بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 38 پست
دوست عزیزم تو از خدا واقعا بخواه کمکت کنه...سعی کن بیشتر ذکر بگی و خودتو موظف کن نمازتو به جا بیاری..خودتو تشویق کن و حتی شده واسه خودت جایزه بخر ...به اخرت و ارتباطت با خدا بیشتر فکر کن
امان از شیطام و وسوسه هاش این تنبلی نیست..شیطان ادما رو وسوسه میکنه که نخونن حالا وقت هست و ...بذا ده دقیقه دیگه از فردا شروع کن و ....همه و همه شیطان هست از خدا کمک بخاید نزاره دچار دسیسه های شیطان بشید
ای جان جهان...جان در تن من چکار دارد بی تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسم دعا کنید.تعریف از خود نباشه خیلی سعی میکنم دروغ نگم غیبت نکنم کارای خوب انجام بدم.تا جایی که بتونم به دیگران کمک کنم.فقط نماز نمیخونم
 از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
خیلی دوس دارم نماز بخونم.شک ندارم اگه نماز بخونم زندگیم یه جهش مثبت خیلی بزرگ میکنه ولی.....
 از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
به این جمله که نماز ستون دین است فکر کن باید از خدا بخوای شرشیطان رو از سرت کم کنه الهی که هیچ کدوممون کاهل الصلاه نباشیم
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود....تا دلم،بازدلم،بازدلم،دل بشود
شما عزمت رو جزم کن یا علی بگو...خدا کمکت میکنه مث الان اگه نماز ظهر رو نخوندی سریع یه وضو بگیر و وایسا بخون اینقدر سریع از جا بلند شو نذار شیطان وسوسه کنه که امروز دیگه دیر هست و بی فایده الان بلند شووو
ای جان جهان...جان در تن من چکار دارد بی تو....
عبادت به جز خدمت خلق نیست
به تسبیح و سجاده و دلق نیست؛

دلق = ریا
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
قهوه جان همه ازم تعریف میکنن.مامانم همیشه میگه با محبت تر از تو توی زندگیم ندیدم.حتی الان موقعیتی دارم که همه میگن بهشت زیره پاته.ولی دوس دارم نماز بخونم
عزیزم منم تازه یه هفتس شروع کردم بعد 6سال این بار قبل اذان وضو میگیرم و منتظر اذان میشم بلافاصله میخونم تا تنبلی نکنم . وگرنه تا شب نمیشه همش میگم بعدا هربار هم دعا میکنم و از خدا میخام کمکم کنه دوباره ترک نکنم
کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
منم متاسفانه همینطوریم دلم میخوادنمازبخونم ولی اراده قوی ای ندارم یه روزمیخونم ۵روزنمیخونم باز خودم فک میکنم واسه ارایشه تنبلیم میکنه صورتموبشورم وضوبگیرم شوهرم میگه هروقت که صورتتوشستی هرباردرروز میتونی وضوهم بگیری اینجوری همیشه وضوداری ولی خب واقعابی ارادم 😕😢
به خدا ایمان دارم ؛ حتی اگر سکوت کرده باشد ...