دوست عزیزم تو از خدا واقعا بخواه کمکت کنه...سعی کن بیشتر ذکر بگی و خودتو موظف کن نمازتو به جا بیاری..خودتو تشویق کن و حتی شده واسه خودت جایزه بخر ...به اخرت و ارتباطت با خدا بیشتر فکر کن
امان از شیطام و وسوسه هاش این تنبلی نیست..شیطان ادما رو وسوسه میکنه که نخونن حالا وقت هست و ...بذا ده دقیقه دیگه از فردا شروع کن و ....همه و همه شیطان هست از خدا کمک بخاید نزاره دچار دسیسه های شیطان بشید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما عزمت رو جزم کن یا علی بگو...خدا کمکت میکنه مث الان اگه نماز ظهر رو نخوندی سریع یه وضو بگیر و وایسا بخون اینقدر سریع از جا بلند شو نذار شیطان وسوسه کنه که امروز دیگه دیر هست و بی فایده الان بلند شووو
عبادت به جز خدمت خلق نیست به تسبیح و سجاده و دلق نیست؛
دلق = ریا
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
قهوه جان همه ازم تعریف میکنن.مامانم همیشه میگه با محبت تر از تو توی زندگیم ندیدم.حتی الان موقعیتی دارم که همه میگن بهشت زیره پاته.ولی دوس دارم نماز بخونم
از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡 دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
عزیزم منم تازه یه هفتس شروع کردم بعد 6سال این بار قبل اذان وضو میگیرم و منتظر اذان میشم بلافاصله میخونم تا تنبلی نکنم . وگرنه تا شب نمیشه همش میگم بعدا هربار هم دعا میکنم و از خدا میخام کمکم کنه دوباره ترک نکنم
کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.