2777
2789

صاحب خونه رومیگم یه خانوم پیره یه جوری حرف میزنه که حس میکنم دوس داره بیاد خونمون موندم دعوتش کنم یا ن؟ هر وقت باهام حرف میزنه بد عروسشومیگه از این اخلاقش خوشم نمیاد ازیه طرفم موندم اومد خوب درمورد چی حرف بزنم باهاش آخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما میشناسیش که چطور آدمیه، اگر معقوله دعوت کنی دلشو شاد کردی... میتونین در مورد خاطرات قدیمش صحبت ...

منم زیاد نمیشناسمش تازه اومدیم تو این ساختمون وکلا چند بار دیدمش ...هم دلم میسوزه هم میترسم که دردسرشه برام شوهرمم میگه ولش کن میاد میوفته میمیره بعدش به کی باید جواب بدیم😂

اگه تازه رفتید ونمیشناسیش، فعلاصبرکنبا عروسش هم صحبت شدی؟

نه عروسشو چندبار دیدم فقط سلام احوالپرسی کردیم وهمین هیچ وقت حرف دیگه ای نزده ولی این مادرشوهره هروقت منو میبینه بد عروسشو میگه ومیگه هیچ وقت باهاش حرف نزن😂امروز اومده بوددم در که اونا نیستن کجا رفتن گفتیم والله ماخبر نداریم😂😂

بستگی داره به شناختی که ازش داری...معمولا تو این موارد دعوت نکردن بهتره

خودمم میترسم هم میگم پیره گناه داره هم میترسم بعدا چیزیش شه برای من درد سر شه یا اصلا آدم درستی نباشه وبره از منم بدبگه

پس زیاد خانم معقول و موجهی به نظر نمیاد

خودمم از حرفاش خوشم نمیاد اخه زندگی عروسش به من چه میترسم بیاد خونمونم اینجوری هی از عروسش بگه سردردم کنه😑آخه کاش حداقل کسی که سنش میره بالا این حرفا رو بزاره کنار دیگه به خدا اینجوری همه هم دورشون جمع میشن