2777
2789
الان تامیک یکی از دوستانو درباره شوهرش که نماز نمیخونه دیدم.ما برعکسیم.همسرم میخونه ولی من نه.دلم مبخواد بخونم ولی نمیدونم چه جوری.اخه 4 روز میخونم بعد انگیزمو از دست میدم

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ادم خیلی اروم میشه کاش نیرویی بود که نماز رو هم مثل کارای دیگه تنبلی نمیکریم و انجام میدادیم
خیلی از آدمها هستند که به شما میگویند : " نمیتوانی! " کاری که باید انجام دهید این است که برگردید و بگویید : " حالا تماشا کن ... "
خانومی یه هفته سعی کن نمازتو اول وقت بخونی جانماز و چادر خوشگل بگیر با یه روسری سفید قرانم بعدش بخون و از خدا بخواه واسه نماز بعدی خودش کمکت کنه اولش سخته بعدش عادت میکنی اگه نخونی حس میکنی یه چیزی کم داری
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
من جدیدا نمازامو جدا کردم خیلی راحت تره احساس میکنم نماز ظهرو جدا میخونم عصرو جدا خیلی بهتره شما هم اراده کن حتما میتونی
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏