2777
2789
عنوان

دیوونه شدم همش شک دارم بهش😞

884 بازدید | 45 پست

نامزد بیچارم هیچ کاری هم نکرده ولی همش شک دارم بهش 

کلی باهم خوبیم خداروشکر ولی اونقد فکرای بیخود و چرت میکنم که عصبیش کردم

مثلا داریم تلفنی صحبت میکنیم میگه خدافظ و اینا بعد من میرم تو فکر میگم این چون گفت خدافط عزیزم من برم، داره میره با یه نفر دیگه چت کنه،داره خیانت میکنه

الان نتش خاموشه درحالی که همیشه روشن بوده، پس حتما پیش یه نفر دیگست نتو بسته پیام من نره😐

روانی شدم دیگه

اثرات تاپیکای خیانت نی نی سایته نسبت به خودمم شک دارم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این افکار از شیطانه.

به جای خوندن تاپیکهای اینطوری که ذهنت خراب شه،ذهنت رو از فکرهای با ارزش پر کن.

یا صحبتهای یک استاد خوب رو شروع کن به گوش دادن

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

عزیزم همچین اعتماد هم نکن ولی گیر هم نده حد وسط باش یعنی هم حواست باشع هم نشون نده ک خیلی برات مهمه 

دیدم ک چ عاشق هایی خیانت میکنن اما منم خودم زیاد گیر میدادم اونم همس عصبی می‌شد دیگ هیچی نمیگم 

چشم امضاتونو دیدم

نی نی سایت رو با احترام ترک کن .

چیزی که ضررش بیشتر از نفع اش باشه باید دورش رو خط کشید

إِنَّ اللَّهَ هُوَ الرَّزَّاقُ ذُو الْقُوَّةِ الْمَتِينُ  همانا تنها خداست که رزّاق می‌باشد؛ خدایی که صاحب قوّت و قدرت است
اگر تا بحال چیزی ازش دیدی شک کن

اصلا

حتی یه دختره مزاحمش شده بود اول به خودم اسکرین فرستاد

همیشه هم میگه خوبه که دارمت خوشحالم دارمت و این صحبتا

ولی ذهنم مریض شده