2777
2789
عنوان

رفع موهای زائد صورت برای پوست حساس

4194 بازدید | 30 پست

سلام وقتتون بخیر و شادی 

خانومای گل ی سوالی داشتم در رابطه با از بین بردن 

موی صورت برای پوست های حساس 

من پوست صورتم حساسه همه موارد رو امتحان کردم بهم نساخته ولی بعدش جوش میزد ک تا مدت طولانی میموند 

کارایی مثل 

بند انداختن 

وکس 

کرم موبر سینره 

از ژیلت هم اصلا خوشم نمیاد چون می‌دونم بعدش چی میشه 

و تنها چیزی می‌خوام روش تحقیق کنم و تابحال برای صورتم انجام ندادم لیزر هست . همین ی مورد رو می‌خوام ازتون بپرسم .شده شمام مث من پوستتون حساسه باشه زود جوش بزنین ی راه کاربردی بدون جوش برای موهای صورت چی پیشنهاد میدید ...یا نظرتون یا تجرتون  راجب لیزر صورت چیه اگه کسی هست راهنمایی خوبی کنه و تجربشو با ما ب اشتراک بزاره خوشحال میشم ممکنه سوال منم سوال ی نفر دیگه باشه مرسی  ♥️🙏😊

بنام خدا پوستم حساسه فقط تیغ 

زیاد نمیکنه درشتم نمیکنه همونی ک هس فقط زود به زوددرمیاد دیگه چون سطحی کوتاه میشه 

درنهایت لیزر برای پوست حساسه که چون موی من درشت نیس نمیتونم لیزرکنم

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیاد نمیکنه درشتم نمیکنه همونی ک هس فقط زود به زوددرمیاد دیگه چون سطحی کوتاه میشه  درنهایت لیز ...

من دو ماهه تیغ میزنم راضی  ام اما میترسم کلفت و مشکی بشه

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
ژیلت نمیگما تیغ اصلاح

من از ژیلت بیشتر خوشم اومد تا تیغ آرایشی😁 کلا اصلاح با تیغ لایه برداری میشه موهای ریز میبره و... پوست یکم روشن تر میشه 

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

موهات نازک باشه لیزر تاثیر نداره

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
من از ژیلت بیشتر خوشم اومد تا تیغ آرایشی😁 کلا اصلاح با تیغ لایه برداری میشه موهای ریز میبره و... پو ...

ژیلت خیلی خشنه که نکن من ژیلت نگفتم وامتحانم نکردم

من همیشه جوش میزدم بعد وکس یه بار بعدش برام ماسک خیار گذاشت دیگه جوش نزدم ولی از وقتی کرونا اومد آرایشگاه نرفتم خودم تو خونه با اپیلیدی یا میکنم یا شیو میکنم تجربه لیزر هم دارم موهام بیشتر شد نمیدونم چرا 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
ژیلت نمیگما تیغ اصلاح

چرا ژیلت با تیغ اصلاح فرق میکنه؟

منظورم نتیجش و زیاد کردن موها و بقیه چیزاس

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

من تیغ میزنم خاستی بگو بهت بگم چجوری بزنی ک پوستت اسیب نبینه

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

چرا ژیلت با تیغ اصلاح فرق میکنه؟ منظورم نتیجش و زیاد کردن موها و بقیه چیزاس

آره بنظرم فرق داره ژیلت واسه بدنه که نزنین ب صورت خخخ 

تیغ اصلاح دیگه همینایی ک میرین ارایشگاه میزنین