2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش درد داره؟

907 بازدید | 46 پست

من بچه بودم گوشام دوتا سوراخ زدن 

چند سال گوشواره ننداختم گوش سمت راستم بازه 

ولی گوش سمت چپم یکی از سوراخ هاش کامل بستس 

اون یکیم گوشواره میره توش ولی بیرون نمیاد از اون طرف 

بنظرتون میتونم اون یکی با سوزن امپول و اسپره بی حسی خودم باز کنم؟ 

میترسم برم پیش دکتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر درد نداره؟

با دسگاه سریع میرنه مث امپوله ولی سوزنو اروم فرو میکنی دردش  بیشتره

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
درد که نداره ولی من خودم بالای گوشمو سوراخ کردم یارو کارش خوب نبود گوشت اضافه آورده اندازه نخود و ای ...

اخه میدونی واس من بازه حتی اهن گوشواره رو هم میشه بیینی ولی در نمیاد نمیدونم چرا 

من نوزاد بودم گوشمو سوراخ کردن بعد بسته شد حدود چهار پنج سالم بود دوست مامانم با سوزن برام باز کرد بدون بی حسی درد نداشت فقط اولش یه کم سوزش داشت ولی درد اصلا 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

گوش دخترمو سوراخ کردم ازصداش ترسید فقط گریه کرد درد نداره

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
من نوزاد بودم گوشمو سوراخ کردن بعد بسته شد حدود چهار پنج سالم بود دوست مامانم با سوزن برام باز کرد ب ...

منم اولش همسایمون سوراخ کرد یچه بودم دردش یادم نمیاد ولی میگفتن خیلی عر زده بودم😂😕

اخه میدونی واس من بازه حتی اهن گوشواره رو هم میشه بیینی ولی در نمیاد نمیدونم چرا 

بیحسی بزن به گوشت و با همون گوشواره بازش کن

البته دکتر بری بهتره

من الان میخواستم تاپیک برا سوراخ گوش بزنم اومدم سایت دیدم شما زدی🤣

من دیروزسوراخ دوم زدم برا گوشم البته تو ارایشگاه برام زد با این تفنگا

درد که نداشت اصلا ولی امروز یکی از گوشام درد گرفته یه کم میخواستم برا اون تاپیک بزنم