2777
2789
عنوان

نویسنده بودن مسخره س ؟

102 بازدید | 18 پست

یادمه مادرشوهرم میگف بین فامیلای ما جایی نگی نویسنده ای دوس نداریم مردم مسخرمون کنن :))

۱۶ سالگی ک اولین کتابمو چاپ کردم حتی خالم کتابمو نخرید چون از نظرشون چیز مسخره ای بود ....

۲ ساله نوشتن و گذاشتم کنار اما دوباره میخوام شروع کنم :)

باعث افتخارع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای چرا مسخرهههه

ذهن اونا قفلهههه 

ادامهههه بدههههه، منم خیلی دوست دارم 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

نع :/

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

خیلی خوبه نویسندگی 

بهت تبریک می گم که نویسنده ای 

من چند تا کارگاه شرکت کردم و دوست داشتم نویسنده بشم اما واقعا وقت نمی کنم شاید تا پایان عمرم کتابم را نوشتم

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

شروع کن

بعدا مدیون استعدادت نشی حیفه

بنویس‌

هرکسی این توانایی رو نداره

من عاشق نویسنده هام

کاربر قدیمی ام که ترکید😐✋پس کی منم عروس میشم😐😭هر جا هستی،هر کی هستی،میدونم با اولین بارون پاییز میای،منتظرتم😐♥️

من نقاش و نویسنده هستم.

البته کارامو فعلا چاپ نکردم. ولی تو بعضی جاها از جمله اینجا مطالبی نوشتم که خیلیا دوست داشتن.

استعدادش رو دارم.

الانم چند ساله دارم رو کتابم کار میکنم ان شاالله تا سال آینده تموم شه برم برای چاپ.

خیلی هم برام افتخار آمیزه و هرکی موضوع کتابمو میدونه کلی تحت تاثیر قرار میگیره.

به نظر من که نویسنده ها خیلی باسوادن و دایره لغات زیادی هم دارن. 

به حرف مادرشوهرا گوش بدی باید بمیری تا راضی بشن

والا ب همه چیر ایراد میگیرن و یچی دارن ک بگن

بنظرم فقط ب دلت و مغزت نگاه کن. اگه تراوشات ذهنی داری باز بنویس چرا که نه

خانم آقای دکتر