2777
2789

فک پایینم جلوعه رفتم دکتر گف باید ارتو کنی و بعدش جراحی خلاصه کاراشو انجام دادم ۱۵ ملیون برا ارتو گرف ۹ ملیونم گرف برا اماده سازی فک قبل جراحی 😐😐کسی میدونه این چیه؟

اونایی یه جراحی فک انجام دادن بیان نظرشونو بگن 😐❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی زمانی که ارتودنسی میکنن این کارا انجام میشه ولی شما متوجه نمیشید یعنی برای من که اینجوری بود اونو خود دکتر میدونه یعنی کار بخصوصی نیست که فکر کنید مثلا فلان کارو انجام داد برای عمل.

ولی از من اصلا پول جداگانه نگرفت دیگه دکترا ماشاالله فکر مبکنن چجوری از مردم پول بگیرن.

برای من که دندونام خیلی داغون بود از نظر ترتیب تقریبا یک سال وخورده ای طول کشید بعدم گفت اماده ای برای عمل 

چال چونه داری 😍

قشنگه که من مشکل نمیبینم 🥲😑

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

اره خوب میشی فکت جلوعه مثل فک هلیاست

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

عملتم 40تومنی کم کمش میشه ماشالا وضعت خوبه😐😂ولی منم نشنیده بودم جدا پول بگیرن چون فکتم خیلی مشکل نداره

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
نمی دونم ولی میدونم میمیری زنده میشی از درد آمادگی این مهم تر باشه برات تا ۹ ملیون

ن بابا ۹ ملیون ک هیچی نیس خاسم بدونم مثلا کاری چیزی انجام میدن اسمشو میزارن امادگی قبل از جراحی😐

اون دردشم مهم نی والا مهم اینه اول راحت شم و بعدش خوشگل شم

عملتم 40تومنی کم کمش میشه ماشالا وضعت خوبه😐😂ولی منم نشنیده بودم جدا پول بگیرن چون فکتم خیلی مشکل ن ...

😂😂اره مامانم میگه خاستم شوهرت بدم میگم جدا از کلیه هاش ۱۰۰ تومن خرج فکش شده😂

سیسی قبلا یکم جلو بود فکم زیاد مشخص نبود الان ک ارتو کردم دندونامو میزارم رو هم بین فکام نیم سانتی فاصله هس☹