2777
2789
عنوان

معلم های عزیز

87 بازدید | 5 پست

دوستان میخوام براتون از دوران ابتدایی ام یه خاطره تعریف کنم ،شاید معلم های عزیزی که این متن رو میخونن بدونن حرفهاشون چقدر روی بچه ها اثر میگذره 

هرچند دوران بچه گی ما با الان خیلی متفاوته اما بازم گفتن خالی از لطف نیست 

من کلاس اول ابتدایی بودم، در تهران ،در یکی از مناطق متوسط .

معلمم در جلسه اولیا به مادرم گفته بود ،بچه ی شما هیچی نمیشه ،براش پول خرج نکن ، خوب یادمه این جملات رو سر گلاس هم مداوم میگفت ،نه تنها به من ،به خیلی از بچه های دیگه. 

خیلی دلم می‌گرفت اما الان موفقم  ، کارشناسی ارشد گرفتم، سرکار میروم ،زندگی و بچه های خوب دارم ،هنوزم یادم می افته دلم میگره از حرف خیلی سال پیش معلمم.

مادر، همسر، دختر سعی میکنم آدم خوبی باشم🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا کاش معلم‌ها کمی روانشناسی هم چاشنی کارشون کنن 

جدیدا کتاب دانش آموز با انگیزه را میخوندم و چقدر قلبم به درد اومد از بلاهایی که به اسم دلسوزی سرمون آورده شد و توی اون کتاب از بعد روانی بررسی میشه و آسیبهاش توضیح داده میشه  

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.