2777
2789
عنوان

امکان داره باد ته سی گار رو جا به جا کنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 29 پست
نه ولی میدونه من میکشم برای همین راحت باهاش حرف زدم ولی مخالفه

شهرتم میکشه خانواده شهرت نمیدونن؟

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم امکان داره باد برده باشه یا یه جا افتاده و امکان هس لو برم؟؟

نه فک میکنن از بیرونه

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
نه نمیکشه فقط من🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ چون گفته هرجا میکشی بکش جز خونه تا نفهمن خانوادم  الان بفهمه دع ...

به آینده بچت فکر کردی؟

واقعا اگه میتونی ترک کن مثل مامان من نکن

دیووونه اصلا بببین. اپر انگشتت رو‌ک بررسی نمیکنن مال هرکسی میتونه باشه اجبا

مذهبین شدید دود خلاف سنگین تو خانواده🤦🏻‍♀️ انقد هم پیگیر میشن واسه همون خییییلی استرس دارم

مذهبین شدید دود خلاف سنگین تو خانواده🤦🏻‍♀️ انقد هم پیگیر میشن واسه همون خییییلی استرس دارم

ببخشید میشه بپرسم چرا ترک نمیکنی؟