2821
2789

سلام

بچه ها کیا سرکار میرن؟ ازکارتون و درآمدش راضی اید؟

چطوری کارتونو پیدا کردین؟

یسری کارا هستن خیلی راحتن و تازه زیاد شدن به شدتم پر درامدم و فقط یکم اطلاعات میخواد

اگه کسی اطلاعتی داره بهمون بگه مام یاد بگیریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نتورک؟ 

یوسف میدانست درها بسته‌اند اما به امید خدایش به سوی درهای بسته دوید و  درها برایش باز شد.اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شدند،به طرفشان بدو، چون خدای تو و یوسف یکیست🧡/هر که در این درگه مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

من تو قسمت مالی شرکت یکی از دوستانمون کار میکردم قبلا

الان فعلا کار نمیکنم

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  

اولش تحقیق کردم و از چند نفر با تجربه مشاوره گرفتم بعد سرمایه اولیه اش‌ رو آماده کردم و کارم رو به کمک همسرم شروع کردم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بلاگر شو اموزشش هم هست تو پیجای مختلف سرچ کنی نه بلاگری کع شاخ بشی منظورم پیح فروش اینترنتی  ی ...

والا تو فکرشم

کار توی محیط خوب و درامد اوکی پیدا نمیشه 

نمیدونم چطوریه یارو مشاوره نمیدونم چی چی میشه با چه حقوقی هیچ کاریم نمیکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز