2777
2789
عنوان

ختم توسل به اقا امام رضا

70 بازدید | 8 پست

سلام به همه دوستان،هرکسی حاجتی داره بیاد اینجاکه همگی دور هم جمع بشیم و یه ختم برگزار کنیم به نیت براورده شدن حاجت همه کسانی ک در این تاپیک شرکت میکنند...قبل از شروع امام رضا(ع)را به امام جوادقسم بدین و سپس شروع کنین ....هرکس دوست داره شرکت کنه اسمش رو بگه من بنویسم و هر روز ب نیت چند تا از عزیزان بخونیم...

اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي  و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَوةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

سلام به هدف بزرگم برسم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی باید خوند 

اون ذکر ک بالا گفتم..110مرتبه تا40روز....اگه تمایل داشتین اسمتون رو بگین

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
سلام به هدف بزرگم برسم

سلام ..ختم40روزه اس...روزی 110مرتبه گفتن ذکر بالا..شرکت میکنین؟

سلام ..ختم40روزه اس...روزی 110مرتبه گفتن ذکر بالا..شرکت میکنین؟

نمیشه کمتر بگم؟ بچه نوزاد دارم وهمش گریه...اما سعی میکنم تا جایی میتونم بگم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
نمیشه کمتر بگم؟ بچه نوزاد دارم وهمش گریه...اما سعی میکنم تا جایی میتونم بگم

نه گلم کمتر نمیشه...یک روز کامل وقت دارین

نه گلم کمتر نمیشه...یک روز کامل وقت دارین

باشه ممنون نمیتونم. بیست وچهارساعته جیغ  میزنه.

باشه ممنون نمیتونم. بیست وچهارساعته جیغ  میزنه.

باشه..انشالله حات روا بشین